קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

ריזוטו פטריות ועוף

ריזוטו פטריות ועוף
ריזוטו פטריות ועוף יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 547 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך פטריות, מלאי, פלפל טרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: ריזוטו עוף ופטריות, ריזוטו שעורה, עוף ופטריות, ו ריזוטו קורנית פטריות עם ירכיים עוף.

הוראות

1
בסיר גדול, מחממים את החמאה על אש מתונה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הפטריות. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הפטריות הם השחמה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3
מוסיף את העוף, 1/4 כפית מלח, והפלפל. לבשל עד העוף נעשה רק, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
הסר את התערובת מהמחבת. בסיר בינוני, להביא את המרק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בסיר הגדול, לחמם את השמן על חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
מוסיפים את האורז ומערבבים עד שהוא מתחיל להפוך אטום, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
8
מוסיפים את היין ואת הנותרים 3/4 כפית מלח לאורז. מבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד שכל היין נספג.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
להוסיף על 1/2 כוס מרק רותח ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד שהוא נספג. האורז ומרק צריך בועה בעדינות; להתאים את החום לפי הצורך. המשך לבשל את האורז, הוספת מרק 1/2 כוס בכל פעם ומאפשר את האורז לספוג אותו לפני הוספת 1/2 כוס הבאה. מבשלים את האורז בדרך זו עד מכרז, 25 עד 30 דקות בסך הכל. המרק שלא נספג צריך להיות מעובה על ידי עמילן מהאורז. ייתכן שלא תצטרך להשתמש בכל הנוזל, או ייתכן שיהיה עליך יותר מרק או קצת מים.
מרכיבים שתצטרך
עמילןעמילן
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®אפונה גויה®
10
מערבבים את העוף והפטריות, הפרמזן, והפטרוזיליה והחום דרך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
11
מגישים את הריזוטו עם פרמזן נוסף.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
12
המלצת יין: פטריות ופרמזן בצלחת זו ילך יפה עם אחד הבורגונדיות האדומות הקלות, שיש להם פרי, אדמומיות, וחומציות מוצקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)