ריזוטו פטריות ועוף
ריזוטו פטריות ועוף יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 547 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך פטריות, מלאי, פלפל טרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: ריזוטו עוף ופטריות, ריזוטו שעורה, עוף ופטריות, ו ריזוטו קורנית פטריות עם ירכיים עוף.
הוראות
בסיר גדול, מחממים את החמאה על אש מתונה.
מוסיפים את הפטריות. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הפטריות הם השחמה, על 5 דקות.
מוסיף את העוף, 1/4 כפית מלח, והפלפל. לבשל עד העוף נעשה רק, 3 עד 4 דקות.
הסר את התערובת מהמחבת. בסיר בינוני, להביא את המרק לרתיחה.
בסיר הגדול, לחמם את השמן על חום נמוך בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את האורז ומערבבים עד שהוא מתחיל להפוך אטום, על 2 דקות.
מוסיפים את היין ואת הנותרים 3/4 כפית מלח לאורז. מבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד שכל היין נספג.
להוסיף על 1/2 כוס מרק רותח ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד שהוא נספג. האורז ומרק צריך בועה בעדינות; להתאים את החום לפי הצורך. המשך לבשל את האורז, הוספת מרק 1/2 כוס בכל פעם ומאפשר את האורז לספוג אותו לפני הוספת 1/2 כוס הבאה. מבשלים את האורז בדרך זו עד מכרז, 25 עד 30 דקות בסך הכל. המרק שלא נספג צריך להיות מעובה על ידי עמילן מהאורז. ייתכן שלא תצטרך להשתמש בכל הנוזל, או ייתכן שיהיה עליך יותר מרק או קצת מים.
מערבבים את העוף והפטריות, הפרמזן, והפטרוזיליה והחום דרך.
מגישים את הריזוטו עם פרמזן נוסף.
המלצת יין: פטריות ופרמזן בצלחת זו ילך יפה עם אחד הבורגונדיות האדומות הקלות, שיש להם פרי, אדמומיות, וחומציות מוצקה.