ריזוטו פטריות ועוף יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 547 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך פטריות, מלאי, פלפל טרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: ריזוטו עוף ופטריות, ריזוטו שעורה, עוף ופטריות, ו ריזוטו קורנית פטריות עם ירכיים עוף.
הוראות
1
בסיר גדול, מחממים את החמאה על אש מתונה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את הפטריות. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הפטריות הם השחמה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3
מוסיף את העוף, 1/4 כפית מלח, והפלפל. לבשל עד העוף נעשה רק, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
הסר את התערובת מהמחבת. בסיר בינוני, להביא את המרק לרתיחה.
להוסיף על 1/2 כוס מרק רותח ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד שהוא נספג. האורז ומרק צריך בועה בעדינות; להתאים את החום לפי הצורך. המשך לבשל את האורז, הוספת מרק 1/2 כוס בכל פעם ומאפשר את האורז לספוג אותו לפני הוספת 1/2 כוס הבאה. מבשלים את האורז בדרך זו עד מכרז, 25 עד 30 דקות בסך הכל. המרק שלא נספג צריך להיות מעובה על ידי עמילן מהאורז. ייתכן שלא תצטרך להשתמש בכל הנוזל, או ייתכן שיהיה עליך יותר מרק או קצת מים.