ריזוטו פטריות ושעורה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ריזוטו פטריות ושעורה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 552 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מרק עוף דל נתרן, פטרוזיליה שטוחה, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: ריזוטו פטריות שעורה, ריזוטו שעורה פטריות, ו ריזוטו שעורה פטריות.
הוראות
שלב 2 כוסות מים רותחים ופטריות פורצ ' יני; בואו לעמוד 20 דקות.
מסננים פטריות דרך מסננת מעל קערה, שומר נוזלים. פטריות קוצצים דק.
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן זית למחבת, ומערבלים למעיל.
מוסיפים בצל; מבשלים 4 דקות.
מוסיפים פטריות קרמיני ומבשלים במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
להוסיף פטריות פורצ ' יני ושום; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
הוסף שעורה; לבשל 30 שניות, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים ברנדי; מביאים לרתיחה. לבשל עד נוזל כמעט מתאדה (בערך 1 דקה), ערבוב מדי פעם.
מערבבים בנוזל פטריות שמורות, 1 3/4 כוסות מים, ומרק; מביאים לרתיחה. מכסים; להפחית את החום, ומבשלים 55 דקות או עד הנוזל מתאדה שעורה הוא רך, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום. גרגר 1/4 כוס (1 אונקיה) גבינה; מערבבים גבינה מגוררת ומלח לתערובת שעורה.
מפזרים פטרוזיליה. לגלח נשאר 1 אונקיה גבינה מעל.