תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ריזוטו פטריות מהביל. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 2 . מנה אחת מכילה 1105 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 53 גרם שומן. אם יש לך בצל, פרמזן, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו ריזוטו פטריות שמנת, ריזוטו פטריות עם כרישה שמנת, ו אחד מחבת פטריות שמנת וריזוטו עוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
מטגנים את העוף ואת הפטריות ומניחים בצד.מטגנים את האורז במחבת בשמן לרגע. התחל מים רותחים ולהכין את מרק העוף בסיר נפרד.התחל להוסיף מי מרק עוף והיין לאט לאט לאורז ומבשלים בחום בינוני עד שהאורז מבושל.לאחר שהאורז נעשה, מוסיפים את החמאה, את העוף ואת הפטריות ומערבבים אותם.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.