ריזוטו פטריות עם אפונה
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו ריזוטו פטריות בר עם אפונה, ריזוטו פטריות בר עם אפונה, ו ריזוטו פטריות בר עם אפונה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
להביא את המרק לרתיחה בסיר בינוני כבד.
מוסיף את פטריות פורצ ' יני. להפריש עד הפטריות רכות, כ 5 דקות. לשמור על מרק חם על חום נמוך מאוד.
ממיסים את החמאה בסיר כבד גדול על אש בינונית.
מוסיף את הבצל ו לטגן עד מכרז, על 8 דקות.
מוסיפים את הפטריות הלבנות ושום. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את פטריות פורצ ' יני ללוח חיתוך. דק קוצצים את הפטריות ומוסיפים לסיר.
לטגן עד הפטריות רכות ומיצים להתאדות, על 5 דקות. מערבבים את האורז ולתת לו טוסט במשך כמה דקות.
מוסיף את היין; לבשל עד הנוזל נספג, ערבוב לעתים קרובות, על 2 דקות.
מוסיפים 1 כוס מרק חם; מבשלים על חום בינוני-נמוך עד הנוזל נספג, ערבוב לעתים קרובות, על 3 דקות. המשך לבשל עד האורז הוא רק רך ואת התערובת היא שמנת, הוספת יותר מרק על ידי כוסולים ערבוב לעתים קרובות, על 28 דקות (האורז יספוג 6 עד 8 כוסות של מרק). מערבבים באפונה.
מערבבים בפרמזן. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.