ריזוטו פטריות-עשבי תיבול
ריזוטו פטריות-עשבי תיבול עשוי להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 238 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם arborio, יין, טרגון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו פטריות מתובל ועשב פלדה לחתוך ריזוטו שיבולת שועל # SundaySupper, ריזוטו ai funghi (ריזוטו פטריות), ו ריזוטו הרב ופרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים שמן למחבת 5 עד 6 ליטר על חום בינוני גבוה; כאשר חם, מוסיפים בצל ופטריות ומערבבים לעתים קרובות עד הבצל הוא צולע ונוזל התאדה, 5 עד 6 דקות.
מוסיפים אורז ומערבבים עד אטום, על 3 דקות.
מוסיפים יין ומערבבים עד שהוא נספג, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים 4 1/2 מרק כוסות ומביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות. להפחית חום ומבשל, ערבוב לעתים קרובות עד אורז רך לנשוך, 15 עד 20 דקות. אם עקביות creamier רצוי, מערבבים בערך 1/2 כוס יותר מרק. מערבבים גבינה, פטרוזיליה, מרווה, טרגון, וקורנית.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
ניקוי פטריות: לקצץ את תחתית קשה או דהוי של גבעולי פטריות וכל כתמים חבולים או פגמים. (עבור שיטאקים וצדפות, להסיר את הגזע הסיבי כולו.) עבור פטריות מוצקות כגון portabellas, לנגב את הלכלוך עם מטלית לחה או במקום במסננת, לשטוף ביסודיות תחת מים זורמים קרים, להתייבש עם מגבות. עבור פטריות עדינות שיש להם הרבה מקומות ללכלוך להסתיר, כגון chanterelles וקיפודים, לשקוע בקערה של מים קרים להתסיס בעדינות עם הידיים לשחרר את כל החלקיקים.
מסננים, שוטפים בזהירות תחת מים זורמים, בעדינות לטפוח יבש עם מגבת.