קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

ריזוטו פטריות שמנת

ריזוטו פטריות שמנת
ריזוטו פטריות שמנת עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 349 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -30 יגידו שהוא הגיע למקום. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. אם יש לכם בזיליקום, פטריות פורצ'יני, קרם מרק פטריות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך את כלמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. עם כפית ציון 54%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: ריזוטו פטריות שמנת, ריזוטו פטריות עם כרישה שמנת, ו ריזוטו פטריות קרמי לוהט.

הוראות

1
מניחים פטריות מיובשות לתוך קערה קטנה, ומכסים במים חמים; להשרות 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוציאים בעזרת כף מחוררת, וסוחטים בעדינות יבש עם מגבות נייר. קוצצים פטריות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3
סקופ קרם מרק פטריות לקערה, ומערבבים בהדרגה במים רותחים עד שהתערובת חלקה אך לא נוזלית.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריות מוקרםמרק פטריות מוקרם
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
בסיר על אש בינונית, הביאו את הציר לרתיחה עדינה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
5
מחממים חמאה ושמן זית בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים בצל, שום ופטריות קצוצות; מבשלים כ -3 דקות. מערבבים בהדרגה אורז; מבשלים 2 דקות תוך ערבוב מתמיד לציפוי אורז בשמן. מתבלים במלח ופלפל. מערבבים טימין ובזיליקום לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שום גויה®שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אפונה גויה®אפונה גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
יוצקים פנימה את תערובת מרק הפטריות, תוך ערבוב עד לספיגה. מוסיפים בהדרגה 1/3 ציר, תוך ערבוב עד שנוזל נספג. ממשיכים לערבב במלאי בהדרגה, 1 כוס בכל פעם, ומאפשרים לנוזל להיספג לפני הוספת כוס נוספת. זה אמור לקחת כ -20 דקות עד שכל הציר ייספג והאורז הופך לאל דנטה (רך אך יציב לנגיסה).
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריותמרק פטריות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אפונה גויה®אפונה גויה®