ריזוטו פטריות שעורה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ריזוטו פטריות שעורה. מנה אחת מכילה 175 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכון זה ממתכונים קראפט יש 1 אוהדים. אם יש לך חמאה, בצל, עלי טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו ריזוטו שעורה פטריות, ריזוטו פטריות שעורה, ו ריזוטו פטריות ושעורה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר רוטב 6 ליטר על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים שמן, בצל ושום; מבשלים ומערבבים 5 דקות או עד הבצל רך.
מוסיפים פטריות וקורנית; מבשלים ומערבבים 5 דקות או עד שהפטריות רכות.
מערבבים במרק ושעורה; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים 45 דקות או עד שעורה מכרז. מערבבים בגבינה.