המתכון ריזוטו Primaveran מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט גדול ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 733 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. אם יש לכם גבינת פרמזן, חמאה, גזר גמדי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו ריזוטו פרימוורה, ריזוטו פרימוורה, ו ריזוטו פרימוורה (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים 1/4 אינץ פרוסה את צד ארוך 1 של גזר כדי לייצב.
חותכים רצועות לרוחב לקוביות 1/8 אינץ'. חזור עם פרוסות שנותרו.
4
חום 1 כף שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-
5
מוסיפים אספרגוס, קישואים, ודלעת crookneck; מפזרים מלח ופלפל. Sauté עד ירקות מתחילים לרכך, על 2 דקות. הניחו ירקות בצד.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
סכין קילוף
6
להביא מרק להתבשל בסיר בינוני על אש נמוכה. כסה וחמם.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
חום 3 כפות שמן בסיר גדול כבד מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מוסיפים בצל וגזר קוביות. Sauté עד בצל מתחיל להתרכך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
9
מוסיפים אורז; מערבבים עד שהאורז שקוף בקצוות אבל עדיין אטום במרכז, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®
10
מוסיפים יין ומבשלים עד נספג, ערבוב מדי פעם, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
11
מוסיפים 1 מרק כוס חם וגזר גמדי. מבשלים עד מרק נספג כמעט, ערבוב לעתים קרובות, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
12
הוסף 2 כוסות יותר מרק, 1 כוס בכל פעם, המאפשר לכל תוספת להיספג לפני הוספת הבא ערבוב לעתים קרובות, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
13
מערבבים בירקות מוקפצים ומרק 1 כוס. מבשלים עד מרק הוא פשוט נספג, ערבוב לעתים קרובות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
14
הוסף 1 1/3 כוסות גבינה, אפונה, חמאה, ו 1/2 כוס מרק. מבשלים עד חמאה נמס, אורז וירקות הם רק במכרז, וריזוטו הוא שמנת, ערבוב לעתים קרובות יותר והוספת מרק על ידי 1/4 כוס מלאה אם ריזוטו יבש, על 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
אפונה גויה®
15
מערבבים בזיליקום; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 בצל אדום, קוביות קטנות
16
מעבירים ריזוטו לקערה רדודה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה