ריזוטו Primavera עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 439 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם אורז arborio, גבינת פקורינו רומנו, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: ריזוטו פרימוורה, ריזוטו פרימוורה, ו ריזוטו פרימוורה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לזרוק 1 1/2 כפיות שמן זית, 1/8 כפית מלח, ועגבניות על מחבת גליל ג ' לי מצופה קלף.
להוסיף תערובת מרק, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד כל חלק נספג לפני הוספת הבא (כ 20 דקות בסך הכל).
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
9
מוסיפים אפונה ואספרגוס למחבת עם האחרון 1/2 כוס תערובת מרק.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
הסר מהחום; באח 1 אונקיית גבינה. מערבבים בגבינה מגוררת, הנותרים 3/8 כפית מלח, ומיץ. כפית על 1 3/4 ריזוטו כוסות לתוך כל אחד 4 קערות; העליון באופן שווה עם עגבניות. לגלח את שאריות הגבינה באופן שווה על כל מנה; מפזרים פלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)