קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

ריזוטו פרמזן

ריזוטו פרמזן
ריזוטו פרמזן דורש בערך 50 דקות מתחילתו ועד סופו. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 383 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם גבינת פרמזן, מלח, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש באורז הריזוטו תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם טבחים נועזים ריזוטו מתוק: פודינג אורז עם דובדבנים עלומים כמו קינוח. זה עובד טוב כמנה עיקרית. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 45%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: ריזוטו פרמזן, ריזוטו פרמזן, ו ריזוטו פרמזן.

הוראות

1
הביאו מרק עוף לרתיחה בסיר בינוני. שומרים על רתיחה, מכוסה, על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מחממים את שמן הזית ו -2 כפות. חמאה על אש בינונית בתחתית כבדה 8 קט. חשיש.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מוסיפים בצל ומקפיצים, תוך ערבוב מדי פעם, עד לשקיפות ומתחילים להזהיב, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
4
מוסיפים אורז ומקפיצים תוך ערבוב מתמיד עד שרק שולי הגרגירים נראים שקופים, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגניםדגנים
אורזאורז
5
מוסיפים יין ו 1/2 כפית. מלח ומבשלים, תוך ערבוב, עד היין נספג לחלוטין על ידי אורז.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
מלחמלח
ייןיין
6
מוסיפים כ 1/2 כוס מרק חם לאורז ומבשלים תוך ערבוב מתמיד עד שהמרק נספג לחלוטין באורז; מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה אם התערובת מתחילה לרתוח. המשך להוסיף מרק 1/2 כוס בכל פעם, תוך ערבוב עד שכל תוספת נספגת לפני הוספת הבא, עד שהאורז פשוט רך לנגיסה (15 עד 30 דקות; יישאר לך מרק). שמור על אורז על רתיחה מתמדת.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
אורזאורז
7
מסירים אורז מהאש ומערבבים פנימה פרמזן, פלפל, פטרוזיליה, הנותרים 1 כפית. חמאה ומלח לפי הטעם. לקבלת ריזוטו רופף יותר, מערבבים פנימה 1 עד 2 כוסות מרק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
פטרוזיליהפטרוזיליה
חמאהחמאה
פלפלפלפל
מרקמרק
אורזאורז
מלחמלח
8
מגישים מיד, עם עוד פרמזן בצד לפיזור.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
9
* לקבלת מתכון, עבור אל sunset.com/chickenbroth
1
הקרם והעיסה האופייניים של ריזוטו מגיעים מהאורז עצמו, ואורז ריזוטו אינו אורז רגיל. הוא מכיל שני עמילנים שונים: חיצוני עמילופקטין, שמתרכך מהר יותר-במיוחד בלחץ של ערבוב מתמיד-כדי ליצור תחושה שמנת בפה; ופנים עמילוז, שנשאר יציב יחסית במהלך הבישול כדי לתת לך את הנשיכה של אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
2
ארבוריו הוא העמילן מבין שלושת סוגי הריזוטו הפופולריים, והוא הנוטה ביותר לקבל גומי בזמן שהוא מתבשל; בפנים, הגרגרים נוטים להיות גיריים ומתפוררים. זמין באופן נרחב.
מרכיבים שתצטרך
GummiesGummies
3
לקרנארולי האהוב עלינו יש דגנים ארוכים וצרים יותר שמתבשלים בצורה הכי אחידה ובעלי המרקם הטוב ביותר-שמנת מבלי להיות דביקה, ופנים לעיס טוב. מצא בשווקי מזון שלם, א. ג. פרארי פודס (agferrari.com), וחנויות מכולת גורמה.
מרכיבים שתצטרך
CarnaroliCarnaroli
דגניםדגנים
4
גרגרי ננו של ויאלון קטנים יותר, בצורת אליפסה, ומייצרים ריזוטו עדין עם טעם אגוזי. מצא בא. ג. פרארי פודס (ראה לעיל) ובחנויות מתמחות.
מרכיבים שתצטרך
דגניםדגנים
5
הפתעה: אורז סושי. מותג נישיקי גרגר בינוני הוא קרמי ולעיס, וכל כך דומה לארבוריו שחצי מפאנל הטעימות שלנו לא יכול היה להבחין בהבדל. בנוסף, זה עולה פחות מכל אורז ריזוטו איטלקי.
מרכיבים שתצטרך
אורז סושיאורז סושי
דגניםדגנים

ציוד

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית עובדת ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר.
אודם בהיר בצבע אדום. האף עז ופירותי עם ניחוח סגול ורמז קל של דובדבנים ודומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל שהופך לרכות קטיפתית.משתלב היטב עם פסטות טעימות למנות פסטה חריפות. אידיאלי עם צלי, סטייקים ועגל בגריל.תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% סיליגיולו
אודם בהיר בצבע אדום. האף עז ופירותי עם ניחוח סגול ורמז קל של דובדבנים ודומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל שהופך לרכות קטיפתית.משתלב היטב עם פסטות טעימות למנות פסטה חריפות. אידיאלי עם צלי, סטייקים ועגל בגריל.תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% סיליגיולו
Bright ruby red colored. The nose is intense and fruity with a violet fragrance and a slight hint of cherries and red currant. The palate is dry and balanced, lightly tannic which turns into velvety softness.Pairs well with delicious pastas to spicy pasta dishes. Ideal with roasts, steaks, and grilled veal.Blend: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo