ריזוטו רומנו עם צנוניות
ריזוטו רומנו עם צנונים יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 8. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 527 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך שיני שום, בצל, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו חצילים רומנו, חצילים רומנו בגריל, ו שעועית רומנו מטוגנת (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מרק ומים לרתיחה בסיר 3-4 ליטר. בינתיים, לחמם 3 כפות חמאה בסיר כבד 4-5 ליטר מעל חום בינוני עד הקצף שוכך, ואז לבשל בצל, ערבוב מדי פעם, עד רק התרכך, על 5 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, 6 עד 8 דקות. מערבבים באורז ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
מוסיפים יין ומבשלים, ערבוב, עד נספג, על 1 דקה.
מערבבים 1 כוס מרק רותח לתוך אורז ומבשלים, ערבוב כל הזמן ושמירה על רתיחה חזקה, עד נספג. המשך לבשל ולהוסיף מרק, כ 1 כוס בכל פעם, ערבוב לעתים קרובות ומאפשרות לכל תוספת להיספג לפני הוספת הבא, עד אורז הוא רק רך וקרם למראה אבל עדיין אל דנטה, 18 עד 22 דקות. רזה עם כמה מרק שנותר במידת הצורך (יהיה לך קצת שמאלה).
הסר מהחום. מערבבים בגבינה, 1 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל, ונותר 3 כף חמאה.
לטאטא יחד חומץ, שמן, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל. לזרוק צנוניות עם רוטב ועירית.
מגישים ריזוטו עם צנוניות.