ריזוטו ריקוטה לימון עם אספרגוס, אפונה, פרושוטו
המתכון לימון Ricotta ריזוטו עם אספרגוס, אפונה, פרושוטו מוכן בערך 1 שעה ו -30 דקות וזה בהחלט עצום ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתאים ל-6 מנות. מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 490 קלוריות. אם יש לכם יין, אורז קרנרולי, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו ריזוטו לימון עם אספרגוס & אפונה, ריזוטו עוף עם לימון, אספרגוס ואפונה, ו ריזוטו עם אפונה פרושוטו (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר מדף בסדין אפייה מעוטר ולהניח פרושוטו פרוסות על המדף.
מסדרים אספרגוס בשכבה אחת על תבנית אפייה אחרת.
מפזרים מלח ופלפל; לזרוק למעיל.
אופים prosciutto ואספרגוס עד prosciutto הוא פריך מאוד חום בהיר סביב הקצוות, על 8 דקות, אספרגוס הוא קצת כהה יותר ורך כאשר דקרו עם קצה סכין, 12 עד 15 דקות.
הסר הן מהתנור ולתת מגניב. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך אספרגוס לתוך 1-in. חלקים. לשבור פרושוטו לרסיסים קטנים.
יוצקים מרק לסיר בינוני ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
חום שנותר שמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד צליעה אבל לא חום, על 5 דקות.
מוסיפים אורז ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד הקצוות להפוך לבן בהיר, 5 דקות.
מוסיפים יין; מביאים לרתיחה ומבשלים עד כמעט התאדה, כ 2 דקות.
מוסיפים אחד מצקת, על 1/2 כוס, של מרק אורז ומבשלים, ערבוב, עד נספג כמעט לחלוטין על ידי אורז. המשך להוסיף מרק 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב עד כל תוספת נספג לפני הוספת הבא, עד אורז הוא רק רך לנשוך, 15 עד 30 דקות (יהיה לך מרק שנשאר).
מערבבים במטבעה, ריקוטה, אפונה (אם משתמשים טרי), ומיץ לימון ומערבבים עד שרוב מיץ לימון נספג.
מוסיפים חמאה וגבינה מגורסת; מערבבים עד מעורבב היטב. מערבבים אפונה (אם קפוא), אספרגוס, ופלפל לפי הטעם.
מחלקים ריזוטו בין קערות או צלחות. למעלה עם צ ' יפס פרושוטו ומפזרים גבינה מגולח.