קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

ריזוטו ריקוטה לימון עם אספרגוס, אפונה, פרושוטו

ריזוטו ריקוטה לימון עם אספרגוס, אפונה, פרושוטו
המתכון לימון Ricotta ריזוטו עם אספרגוס, אפונה, פרושוטו מוכן בערך 1 שעה ו -30 דקות וזה בהחלט עצום ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתאים ל-6 מנות. מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 490 קלוריות. אם יש לכם יין, אורז קרנרולי, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו ריזוטו לימון עם אספרגוס & אפונה, ריזוטו עוף עם לימון, אספרגוס ואפונה, ו ריזוטו עם אפונה פרושוטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
2
הגדר מדף בסדין אפייה מעוטר ולהניח פרושוטו פרוסות על המדף.
מרכיבים שתצטרך
3
מסדרים אספרגוס בשכבה אחת על תבנית אפייה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
4
טפטוף עם 1 כפית. שמן.
מרכיבים שתצטרך
5
מפזרים מלח ופלפל; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
6
אופים prosciutto ואספרגוס עד prosciutto הוא פריך מאוד חום בהיר סביב הקצוות, על 8 דקות, אספרגוס הוא קצת כהה יותר ורך כאשר דקרו עם קצה סכין, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
הסר הן מהתנור ולתת מגניב. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך אספרגוס לתוך 1-in. חלקים. לשבור פרושוטו לרסיסים קטנים.
מרכיבים שתצטרך
8
יוצקים מרק לסיר בינוני ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
9
חום שנותר שמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד צליעה אבל לא חום, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיפים אורז ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד הקצוות להפוך לבן בהיר, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12
מוסיפים יין; מביאים לרתיחה ומבשלים עד כמעט התאדה, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
13
מוסיפים אחד מצקת, על 1/2 כוס, של מרק אורז ומבשלים, ערבוב, עד נספג כמעט לחלוטין על ידי אורז. המשך להוסיף מרק 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב עד כל תוספת נספג לפני הוספת הבא, עד אורז הוא רק רך לנשוך, 15 עד 30 דקות (יהיה לך מרק שנשאר).
מרכיבים שתצטרך
14
מערבבים במטבעה, ריקוטה, אפונה (אם משתמשים טרי), ומיץ לימון ומערבבים עד שרוב מיץ לימון נספג.
מרכיבים שתצטרך
15
מוסיפים חמאה וגבינה מגורסת; מערבבים עד מעורבב היטב. מערבבים אפונה (אם קפוא), אספרגוס, ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
16
מחלקים ריזוטו בין קערות או צלחות. למעלה עם צ ' יפס פרושוטו ומפזרים גבינה מגולח.
מרכיבים שתצטרך
17
מגישים באופן מיידי.