ריזוטו שום עם קלמרי ופרמזן צ'יפס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ריזוטו שום עם קלמרי ופרמזן צ'יפס. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 80 גרם של שומן, וסך הכל 1122 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, קלמרי בייבי, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו צ'יפס בזיליקום פרמזן שום, שום פרמזן טוגנים Wonton, ו כרישה וריזוטו אפונה עם קלמרי בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר בינוני של מים לרתיחה.
הוסף את כל אבל 1 שן שום קטן למים ו blanch במשך 1 דקה; ניקוז. בסיר קטן, מבשלים את שיני השום החלוקות בשמן הזית על חום נמוך בינוני עד שהשמן ריחני, 10 דקות.
מסננים, שמירה על שיני שום ושמן בנפרד.
מוסיפים את השמנת ומבשלים על חום נמוך בינוני במשך 10 דקות.
מעבירים את השום והשמנת לבלנדר ולתת מגניב מעט, ואז מחית עד חלקה. עם המכונה על, יוצקים 1/4 כוס בתוספת 2 כפות של שמן השום להתמזג עד מעט מעובה וקציפתי. מתבלים את השום עם מלח ופלפל לבן.
להעביר את קרם השום לקערה; לשטוף את הבלנדר.
מוסיפים את שן השום הקטנה והבושלת לבלנדר יחד עם שמן זרעי הגפן, מיץ לימון ופטרוזיליה ומתמזגים עד לקבלת חלקה.
מעבירים את ויניגרט הפטרוזיליה לקערה קטנה ומתבלים במלח ופלפל לבן.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום מתון.
מוסיפים 3 כפות של פרמזן למחבת בסיבוב 4 אינץ ' ומבשלים עד זהב מבעבע, 3 עד 4 דקות. באמצעות מרית דקה, להעביר את פרמזן פריך מתלה חוט להתקרר. למחוק את המחבת ולחזור עם פרמזן שנותר לעשות 3 טוגנים יותר.
מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה.
מוסיפים את האורז ומבשלים במשך 9 דקות, ערבוב מדי פעם.
מסננים היטב ולהחזיר את האורז מבושל בקושי לסיר.
מוסיפים 1/2 כוס של קרם שום ומבשלים על חום מתון, ערבוב כל הזמן, עד שנספג.
מוסיף את השום הנותרים שמנת, 1/2 כוס בכל פעם, בישול ערבוב עד האורז הוא אל דנטה ורוטב שמנת נוצר, על 10 דקות בסך הכל. אם האורז נראה עבה מאוד, מערבבים עד 1/2 כוס מים חמים מאוד. מתבלים את הריזוטו במלח ופלפל לבן ומתחממים.
במחבת גדולה וכבדה, חום 1 כף שמן השום.
מוסיפים את הדייקון ומבשלים על אש גבוהה עד לזהב וחד במכרז, כ 2 דקות.
העברה לצלחת. להחזיר את המחבת לחום גבוה במשך 1 דקה.
הוסף את הנותרים 1 כף של שמן שום וחום עד כמעט עישון.
מוסיפים את הקלמרי ומבשלים על חום גבוה עד רך משחימים כתמים, על 2 דקות; העונה עם מלח ופלפל. תלולית את הריזוטו במרכז של 4 צלחות העליון עם דייקון דיונון.
טפטף את ויניגרט הפטרוזיליה על הריזוטו, מקשטים בפרמזן פריך ומגישים.