קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

ריזוטו שוקולד חם

ריזוטו שוקולד חם
גשו לסופר וקנו חלב, סוכר מגורען, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: עוגות ריזוטו גבינת עיזים פריכות עם אגסי חורף חמים, עוגת שוקולד וחמאת בוטנים ללא קמח עם זיגוג שוקולד חם, ו בלינצ'ס שוקולד עם שוקולד מוקצף ריקוטה-מילוי שקדים ורוטב דובדבן חם.

הוראות

1
בסיר בינוני על חום בינוני, מערבבים 4 כוסות חלב, סוכר ומלח עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
מוסיפים אורז ומביאים לרתיחה, מערבבים לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
3
להפחית את החום בינוני נמוך לבשל, ערבוב, עד אורז הוא רך פודינג הוא מעובה, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
4
מוסיפים עוד חלב אם פודינג מתעבה לפני האורז הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5
מערבבים וניל ושוקולד עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
6
מגישים באופן מיידי.