קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

ריזוטו שיבולת שועל עם כרובית קלויה

ריזוטו שיבולת שועל עם כרובית קלויה
ריזוטו שיבולת שועל עם כרובית קלויה נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 499 קלוריות. גשו לסופר וקנו כרובית, חמאה, פטרוזיליה שטוחה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו ריזוטו כרובית קלוי, ריזוטו עם כרובית סגולה צלויה, ו ריזוטו כרובית קלוי עם שמן כמהין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חותכים את הכרובית לחתיכות 1/2 אינץ ' ולזרוק עם 2 כפות של השמן, 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרוביתכרובית
פלפלפלפל
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
3
מורחים על תבנית אפייה וצולים עד הזהב, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מערבבים את המרק ו 1 כוס מים בסיר ומביאים לרתיחה חשופה.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
מחממים את 3 כפות הנותרים שמן בסיר בינוני, כבד מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
6
מוסיפים את השום, הבצל, 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל, ומבשלים עד מתרכך, על 8 דקות. מערבבים את שיבולת השועל והיין, ומרתיחים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
פלפלפלפל
שיבולת שועלשיבולת שועל
מלחמלח
ייןיין
7
מערבבים את מרק רותח 1 כוס בכל פעם, הוספת יותר לאחר מחצית הנוזל התאדה. המשך ערבוב עד שיבולת השועל מכרז, 35 עד 40 דקות. השתמש בכל המרק. מערבבים בחמאה, גבינה ופטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטרוזיליהפטרוזיליה
חמאהחמאה
גבינהגבינה
מרקמרק
שיבולת שועלשיבולת שועל
8
מגישים מיד, עם כרובית קלויה ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
כרוביתכרובית
פטרוזיליהפטרוזיליה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הבדיאני A Coltibuono Cultusboni RS Chiani Classico (חצי בקבוק) עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך טיפוסי כי הוא ידידותי במיוחד מזון.