ריזוטו שיבולת שועל עם כרובית קלויה
ריזוטו שיבולת שועל עם כרובית קלויה נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 499 קלוריות. גשו לסופר וקנו כרובית, חמאה, פטרוזיליה שטוחה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו ריזוטו כרובית קלוי, ריזוטו עם כרובית סגולה צלויה, ו ריזוטו כרובית קלוי עם שמן כמהין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
חותכים את הכרובית לחתיכות 1/2 אינץ ' ולזרוק עם 2 כפות של השמן, 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל.
מורחים על תבנית אפייה וצולים עד הזהב, כ 45 דקות.
מערבבים את המרק ו 1 כוס מים בסיר ומביאים לרתיחה חשופה.
מחממים את 3 כפות הנותרים שמן בסיר בינוני, כבד מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים את השום, הבצל, 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל, ומבשלים עד מתרכך, על 8 דקות. מערבבים את שיבולת השועל והיין, ומרתיחים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, כ -2 דקות.
מערבבים את מרק רותח 1 כוס בכל פעם, הוספת יותר לאחר מחצית הנוזל התאדה. המשך ערבוב עד שיבולת השועל מכרז, 35 עד 40 דקות. השתמש בכל המרק. מערבבים בחמאה, גבינה ופטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל.
מגישים מיד, עם כרובית קלויה ופטרוזיליה.