קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

ריזוטו של ירקות האביב

ריזוטו של ירקות האביב
ריזוטו של ירקות האביב נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 835 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. אם יש לך אורז carnaroli, מסקרפונה, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. 195 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו ריזוטו עם ירקות האביב, ריזוטו עוף עם ירקות באביב, ו ריזוטו עם ירקות באביב חזיר מעושן.

הוראות

1
להטות את האורז לתוך מחבת של מים רותחים, מומלחים קלות. מרתיחים בעדינות במשך 6 דקות ואז לנקז מסננת. עדיין צריכה להיות ליבה לבנה במרכז הדגנים.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
2
מורחים את האורז מבושל למחצה על מגש נקי, מגניב, ואז להירגע עד שאתה מוכן לסיים את הריזוטו. אם מכוסה בסרט נצמדות, האורז יכול להישמר עד 24 שעות. לגלח כ -25 גרם את טריז פרמזן ולהניח בצד לאחר כך. דק לגרר את השאר ולשמור לשימוש בשלב
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
3
בלאנש את השעועית הרחבה במשך 1 דקה במים רותחים ואז לנקז ולשטוף אותם במסננת מתחת למים קרים. באמצעות האצבעות שלך, פופ כל שעועית מן העור שלה. (שעועית קפואה מופשרת ניתן צץ ללא blanching.)
מרכיבים שתצטרך
פולפול
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
לקצץ את האספרגוס לחתוך את החניתות בזווית לצורות סוכרייה. מביאים 1 ליטר מים לרתיחה במחבת גדולה, מוסיפים 1 כפית מלח ים, ולאחר מכן את האספרגוס, אפונה קליפה ושעועית. חזור לרתיחה עדינה ומבשל במשך 3 דקות. בינתיים, לשים הרבה קוביות קרח לתוך קערה גדולה חצי מלא במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
גומי מציל חייםגומי מציל חיים
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
5
מסננים את הירקות במסננת להגדיר מעל קערה כדי לתפוס ולשמור את מי הבישול, ואז להטות אותם ישר לתוך קערה של מים קרים. כאשר קר, לנקז שוב ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
יוצקים את מי הירקות שנשמרו למחבת ומקציפים באבקת המניות. כאשר מוכן לסיים את הריזוטו, להביא את המניה לרתיחה ולשמור אותו על מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת מלאיאבקת מלאי
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
7
במחבת גדולה אחרת, לטגן בעדינות את שאלוט, בצל אביב ושום ב 2 כפות שמן וחצי חמאה במשך 3-5 דקות עד מתרכך. מערבבים את היין ומבשלים עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
8
טיפ באורז. עכשיו להוסיף מצקת של מלאי רותח ומערבבים עד שהוא נספג.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
9
הוסף את המניה הנותרת, מצקת בכל פעם, ערבוב עד נספג לפני שאתה מוסיף יותר. זה לוקח בערך 8 דקות, עד אז התערובת צריכה להיות מרושלת מעט, לא יבשה. אתה אולי לא צריך את כל המניות. האורז מבושל כאשר הוא רק מתרכך ויש לו זיגוג מבריק נחמד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
10
הסר את שן השום.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
11
מערבבים בעדינות את הירקות ואת שאר העירית וחוזרים לרתיחה עדינה, מוסיפים מעט מלאי נוסף במידת הצורך. מערבבים את האחרון של החמאה, פרמזן מגורר ואת mascarpone. בדוק את התיבול. מחלקים מיד בין ארבע קערות רדודות מחוממות, טפטוף על קצת שמן ולפזר את שבבי פרמזן על כל מנה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לריזוטו. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Badian Coltibuono Cultusboni RS קיאנטי Classico (חצי בקבוק). מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 11 דולר לבקבוק.
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך טיפוסי כי הוא ידידותי במיוחד מזון.