ריזוטו של ירקות האביב נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 835 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. אם יש לך אורז carnaroli, מסקרפונה, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. 195 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו ריזוטו עם ירקות האביב, ריזוטו עוף עם ירקות באביב, ו ריזוטו עם ירקות באביב חזיר מעושן.
הוראות
1
להטות את האורז לתוך מחבת של מים רותחים, מומלחים קלות. מרתיחים בעדינות במשך 6 דקות ואז לנקז מסננת. עדיין צריכה להיות ליבה לבנה במרכז הדגנים.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
מורחים את האורז מבושל למחצה על מגש נקי, מגניב, ואז להירגע עד שאתה מוכן לסיים את הריזוטו. אם מכוסה בסרט נצמדות, האורז יכול להישמר עד 24 שעות. לגלח כ -25 גרם את טריז פרמזן ולהניח בצד לאחר כך. דק לגרר את השאר ולשמור לשימוש בשלב
בלאנש את השעועית הרחבה במשך 1 דקה במים רותחים ואז לנקז ולשטוף אותם במסננת מתחת למים קרים. באמצעות האצבעות שלך, פופ כל שעועית מן העור שלה. (שעועית קפואה מופשרת ניתן צץ ללא blanching.)
מרכיבים שתצטרך
פול
תוספות, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
לקצץ את האספרגוס לחתוך את החניתות בזווית לצורות סוכרייה. מביאים 1 ליטר מים לרתיחה במחבת גדולה, מוסיפים 1 כפית מלח ים, ולאחר מכן את האספרגוס, אפונה קליפה ושעועית. חזור לרתיחה עדינה ומבשל במשך 3 דקות. בינתיים, לשים הרבה קוביות קרח לתוך קערה גדולה חצי מלא במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
גומי מציל חיים
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
תוספות, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
הוסף את המניה הנותרת, מצקת בכל פעם, ערבוב עד נספג לפני שאתה מוסיף יותר. זה לוקח בערך 8 דקות, עד אז התערובת צריכה להיות מרושלת מעט, לא יבשה. אתה אולי לא צריך את כל המניות. האורז מבושל כאשר הוא רק מתרכך ויש לו זיגוג מבריק נחמד.
מערבבים בעדינות את הירקות ואת שאר העירית וחוזרים לרתיחה עדינה, מוסיפים מעט מלאי נוסף במידת הצורך. מערבבים את האחרון של החמאה, פרמזן מגורר ואת mascarpone. בדוק את התיבול. מחלקים מיד בין ארבע קערות רדודות מחוממות, טפטוף על קצת שמן ולפזר את שבבי פרמזן על כל מנה.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לריזוטו. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Badian Coltibuono Cultusboni RS קיאנטי Classico (חצי בקבוק). מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 11 דולר לבקבוק.