קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

ריזוטו של ירקות האביב

ריזוטו של ירקות האביב
ריזוטו של ירקות האביב נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 835 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. אם יש לך אורז carnaroli, מסקרפונה, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. 195 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו ריזוטו עם ירקות האביב, ריזוטו עוף עם ירקות באביב, ו ריזוטו עם ירקות באביב חזיר מעושן.

הוראות

1
להטות את האורז לתוך מחבת של מים רותחים, מומלחים קלות. מרתיחים בעדינות במשך 6 דקות ואז לנקז מסננת. עדיין צריכה להיות ליבה לבנה במרכז הדגנים.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מורחים את האורז מבושל למחצה על מגש נקי, מגניב, ואז להירגע עד שאתה מוכן לסיים את הריזוטו. אם מכוסה בסרט נצמדות, האורז יכול להישמר עד 24 שעות. לגלח כ -25 גרם את טריז פרמזן ולהניח בצד לאחר כך. דק לגרר את השאר ולשמור לשימוש בשלב
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
3
בלאנש את השעועית הרחבה במשך 1 דקה במים רותחים ואז לנקז ולשטוף אותם במסננת מתחת למים קרים. באמצעות האצבעות שלך, פופ כל שעועית מן העור שלה. (שעועית קפואה מופשרת ניתן צץ ללא blanching.)
מרכיבים שתצטרך
פולפול
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
לקצץ את האספרגוס לחתוך את החניתות בזווית לצורות סוכרייה. מביאים 1 ליטר מים לרתיחה במחבת גדולה, מוסיפים 1 כפית מלח ים, ולאחר מכן את האספרגוס, אפונה קליפה ושעועית. חזור לרתיחה עדינה ומבשל במשך 3 דקות. בינתיים, לשים הרבה קוביות קרח לתוך קערה גדולה חצי מלא במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
גומי מציל חייםגומי מציל חיים
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
מסננים את הירקות במסננת להגדיר מעל קערה כדי לתפוס ולשמור את מי הבישול, ואז להטות אותם ישר לתוך קערה של מים קרים. כאשר קר, לנקז שוב ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
יוצקים את מי הירקות שנשמרו למחבת ומקציפים באבקת המניות. כאשר מוכן לסיים את הריזוטו, להביא את המניה לרתיחה ולשמור אותו על מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת מלאיאבקת מלאי
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
במחבת גדולה אחרת, לטגן בעדינות את שאלוט, בצל אביב ושום ב 2 כפות שמן וחצי חמאה במשך 3-5 דקות עד מתרכך. מערבבים את היין ומבשלים עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
8
טיפ באורז. עכשיו להוסיף מצקת של מלאי רותח ומערבבים עד שהוא נספג.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
9
הוסף את המניה הנותרת, מצקת בכל פעם, ערבוב עד נספג לפני שאתה מוסיף יותר. זה לוקח בערך 8 דקות, עד אז התערובת צריכה להיות מרושלת מעט, לא יבשה. אתה אולי לא צריך את כל המניות. האורז מבושל כאשר הוא רק מתרכך ויש לו זיגוג מבריק נחמד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
10
הסר את שן השום.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
11
מערבבים בעדינות את הירקות ואת שאר העירית וחוזרים לרתיחה עדינה, מוסיפים מעט מלאי נוסף במידת הצורך. מערבבים את האחרון של החמאה, פרמזן מגורר ואת mascarpone. בדוק את התיבול. מחלקים מיד בין ארבע קערות רדודות מחוממות, טפטוף על קצת שמן ולפזר את שבבי פרמזן על כל מנה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לריזוטו. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Badian Coltibuono Cultusboni RS קיאנטי Classico (חצי בקבוק). מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 11 דולר לבקבוק.
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך טיפוסי כי הוא ידידותי במיוחד מזון.