ריזוטו של ירקות האביב
ריזוטו של ירקות האביב נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 835 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. אם יש לך אורז carnaroli, מסקרפונה, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. 195 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו ריזוטו עם ירקות האביב, ריזוטו עוף עם ירקות באביב, ו ריזוטו עם ירקות באביב חזיר מעושן.
הוראות
להטות את האורז לתוך מחבת של מים רותחים, מומלחים קלות. מרתיחים בעדינות במשך 6 דקות ואז לנקז מסננת. עדיין צריכה להיות ליבה לבנה במרכז הדגנים.
מורחים את האורז מבושל למחצה על מגש נקי, מגניב, ואז להירגע עד שאתה מוכן לסיים את הריזוטו. אם מכוסה בסרט נצמדות, האורז יכול להישמר עד 24 שעות. לגלח כ -25 גרם את טריז פרמזן ולהניח בצד לאחר כך. דק לגרר את השאר ולשמור לשימוש בשלב
בלאנש את השעועית הרחבה במשך 1 דקה במים רותחים ואז לנקז ולשטוף אותם במסננת מתחת למים קרים. באמצעות האצבעות שלך, פופ כל שעועית מן העור שלה. (שעועית קפואה מופשרת ניתן צץ ללא blanching.)
לקצץ את האספרגוס לחתוך את החניתות בזווית לצורות סוכרייה. מביאים 1 ליטר מים לרתיחה במחבת גדולה, מוסיפים 1 כפית מלח ים, ולאחר מכן את האספרגוס, אפונה קליפה ושעועית. חזור לרתיחה עדינה ומבשל במשך 3 דקות. בינתיים, לשים הרבה קוביות קרח לתוך קערה גדולה חצי מלא במים קרים.
מסננים את הירקות במסננת להגדיר מעל קערה כדי לתפוס ולשמור את מי הבישול, ואז להטות אותם ישר לתוך קערה של מים קרים. כאשר קר, לנקז שוב ולהניח בצד.
יוצקים את מי הירקות שנשמרו למחבת ומקציפים באבקת המניות. כאשר מוכן לסיים את הריזוטו, להביא את המניה לרתיחה ולשמור אותו על מבשלים.
במחבת גדולה אחרת, לטגן בעדינות את שאלוט, בצל אביב ושום ב 2 כפות שמן וחצי חמאה במשך 3-5 דקות עד מתרכך. מערבבים את היין ומבשלים עד מופחת בחצי.
טיפ באורז. עכשיו להוסיף מצקת של מלאי רותח ומערבבים עד שהוא נספג.
הוסף את המניה הנותרת, מצקת בכל פעם, ערבוב עד נספג לפני שאתה מוסיף יותר. זה לוקח בערך 8 דקות, עד אז התערובת צריכה להיות מרושלת מעט, לא יבשה. אתה אולי לא צריך את כל המניות. האורז מבושל כאשר הוא רק מתרכך ויש לו זיגוג מבריק נחמד.
מערבבים בעדינות את הירקות ואת שאר העירית וחוזרים לרתיחה עדינה, מוסיפים מעט מלאי נוסף במידת הצורך. מערבבים את האחרון של החמאה, פרמזן מגורר ואת mascarpone. בדוק את התיבול. מחלקים מיד בין ארבע קערות רדודות מחוממות, טפטוף על קצת שמן ולפזר את שבבי פרמזן על כל מנה.