ריזוטו שמנת בסגנון עוף ואורז
עוף ואורז בסגנון ריזוטו שמנת נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 345 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם שמן זית, אורז רגיל, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. . נסו אורז חום בסגנון ריזוטו שמנת עם ירקות באביב אסיאגו, שמנת שרימפס כרובית אורז ריזוטו, ו פודינג אורז בסגנון משפחתי (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים את העוף עם הקורנית והפלפלפל השחור.
חום 1 כף שמן במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את העוף ומבשלים עד משחימים ומבושלים היטב, ערבוב לעתים קרובות.
מחממים את השמן הנותר במחבת.
מוסיפים את הבצל, פלפל אדום ושום ומבשלים במשך 3 דקות או עד שהירקות רכים-פריך, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים את האורז ומבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שהאורז משחימים קלות. מערבבים ב 1 מלאי כוס. מערבבים את שאר המלאי ואת המרק וחום לרתיחה. להפחית את החום לנמוך. מכסים ומבשלים 25 דקות או עד שהאורז רך, ערבוב מדי פעם.
להחזיר את העוף למחבת ולבשל במשך 5 דקות או עד העוף חם, ערבוב לעתים קרובות.
מפזרים את הגבינה והפטרוזיליה.