ריזוטו שמנת עם Edamame
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל ריזוטו שמנת עם Edamame. זה מנות ראשונות יש 339 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, פלחי גבינת פרות צוחקות, מרק עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ריזוטו עם אדאמה, ריזוטו עם Edamame, ארוגולה & פורצ'יני, ו Edamame ו Risotto צנון מ ' אוכל תוסס.
הוראות
מביאים סיר קטן של מים מלוחים לרתיחה.
מוסיפים את edamame ומבשלים עד מכרז, על 5 דקות; ניקוז.
בסיר גדול, להמס את החמאה בשמן זית.
מוסיפים את שאלוט ושום ומבשלים על חום מתון עד מתרכך, על 3 דקות.
מוסיפים את האורז ומבשלים, ערבוב, עד מעט שקוף, על 2 דקות.
מערבבים את מרק העוף עם הבירה ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מוסיפים 1 כוס של מרק הבירה לאורז ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב כל הזמן, עד כמעט נספג. המשך להוסיף את המרק, כ 1 כוס בכל פעם, ערבוב עד שהוא נספג לפני הוספת יותר. האורז נעשה כאשר זה אל דנטה מושעה נוזל עבה, שמנת, על 17 דקות בסך הכל.
מוסיפים את האדממה והגבינה ומערבבים עד שהגבינה נמסה. מתבלים במלח ופלפל ומגישים מיד.