ריזוטו שעועית Fava עם מוצרלה טרי פרושוטו
ריזוטו שעועית Fava עם Mozzarellan טרי פרושוטו יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 357 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא יין, ארוגולה, מרק עוף פחות נתרן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. נסו ריזוטו מרווה עם מוצרלאן טרי ופרושוטו, קציצות ריזוטו עם מוצרלה & פרושוטו, ו מחזה עם אוכל או טימבייל ריזוטו שעועית Fava-Jeu de nourriture ou une timbale de risotto aux fèves (מתכונים דומים).
הוראות
הסר שעועית מן התרמילים; להשליך תרמילים. לבשל שעועית במים רותחים 1 דקה.
הסר שעועית עם כפית מחוררת. שעועית לצלול לתוך מי קרח; לנקז.
הסר עור חיצוני קשה מן השעועית; להשליך עורות. שים שעועית בצד.
סדר prosciutto בשכבה אחת על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול; אופים ב 400 במשך 7 דקות או עד פריך. תניח בצד.
מביאים מרק ומים לרתיחה בסיר בינוני( לא להרתיח); לשמור על חום נמוך.
ממיסים חמאה במחבת חתוכה בינונית על חום בינוני-גבוה.
להוסיף כרישה ושום; לטגן 3 דקות או עד מכרז.
מוסיפים אורז וקורנית; מבשלים 2 דקות, תוך ערבוב מתמיד. להפחית חום בינוני.
מוסיפים יין לבן; לבשל 1 דקה או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים תערובת מרק, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב לעתים קרובות עד כל חלק של מרק נספג לפני הוספת הבא (כ 20 דקות בסך הכל). מערבבים שעועית, מלח ופלפל; לבשל 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום; מערבבים בארוגולה וגבינה. למעלה עם פרושוטו.