קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות4
ציון בריאות67
מגזין

ריזוטו שעורה עם אספרגוס ואגוזי לוז

ריזוטו שעורה עם אספרגוס ואגוזי לוז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ריזוטו שעורה עם אספרגוס ואגוזי לוז. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 527 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות אם יש לך שן שום, פלפל, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו ריזוטו שעורה עם ארטישוק ואספרגוס, שעורה "ריזוטו" עם אספרגוס & Shiitakes, ו ריזוטו שעורה עם אספרגוס ופרמזן (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים שליש העליון של כל גבעול אספרגוס באלכסון לפרוסות בעובי 1/2 אינץ', שמירת טיפים ופרוסות יחד, ולאחר מכן לחתוך גס שארית. להביא מים (5 1/2 כוסות) ו 1/2 כפית מלח לרתיחה בסיר 3-4 ליטר, ולאחר מכן להוסיף אספרגוס קצוץ ומבשל, חשוף, עד מאוד רך, 6-7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
העברה עם כף מחורצת למעבד מזון (לא בלנדר, אשר ידרוש הוספת נוזל).
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
הוסף עצות אספרגוס שמורות ופרוסות מים רותחים ומבשלים, חשוף, עד פריך במכרז, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
מעבירים עם כף מחוררת למסננת, שומרים את נוזל הבישול במחבת, ושוטפים מתחת למים קרים כדי להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
לנקז היטב ולהזמין בקערה אחרת.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
למדוד בישול נוזלי, במידת הצורך, להוסיף מספיק מים כדי להביא סה " כ 4 כוסות, ולאחר מכן להזמין.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
7
מבשלים בצל עם פלפל ו 1/4 כפית מלח בשמן בסיר כבד 4-5 ליטר מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, 5-7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
מוסיפים שעורה ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שעורהשעורה
9
מוסיפים יין ומרתיחים, ערבוב, עד הנוזל נספג, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
להוסיף 4 כוסות שמורות אספרגוס בישול נוזלי ולהביא לרתיחה, מכוסה, ואז להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, עד שעורה הוא רך (זה צריך להיות לעיס) ותערובת מעובה עקביות דמוית תבשיל, 35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
שעורהשעורה
11
בינתיים, טחון שום מחית כדי להדביק עם הנותרים 1/4 כפית מלח באמצעות צד של סכין כבד גדול, ולאחר מכן להוסיף אספרגוס במעבד מזון יחד עם גרידה פירה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בשר טחוןבשר טחון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
12
כאשר שעורה מבושלת, מערבבים פירה אספרגוס, תערובת אספרגוס טיפ, ומספיק מים נוספים כדי דק כדי עקביות הרצוי ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד חם, על 1 דקה. מערבבים בגבינה, ואז מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
שעורהשעורה
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
13
מגישים עם אגוזי לוז וגבינה נוספת בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
14
פתקים של טבחים
15
* שעורה ניתן לבשל בערך חצי מהזמן בסיר לחץ 6-8 ליטר. בצע מתכון, בישול בצל בסיר לחץ, חשוף, ולאחר מכן הוספת שעורה ויין לפי ההוראות לעיל. לאחר הוספת אספרגוס בישול נוזלי, חותם סיר לחץ עם מכסה ומבשלים בלחץ גבוה, על פי הוראות היצרן, 18 דקות. שים סיר לחץ בכיור (לא להסיר את המכסה) ולהפעיל מים קרים על מכסה עד הלחץ יורד לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
שעורהשעורה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות
16
הסר את המכסה ולהמשיך עם מתכון, באמצעות סיר לחץ (ללא מכסה) כמו סיר.* אספרגוס ניתן לחתוך מבושל, קצוץ גבעולים puréed, ובישול מים שמורות 1 יום קדימה, ואז מקורר במיכלים אטומים נפרדים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות