ריזוטו שעורה עם אספרגוס ואגוזי לוז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ריזוטו שעורה עם אספרגוס ואגוזי לוז. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 527 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות אם יש לך שן שום, פלפל, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו ריזוטו שעורה עם ארטישוק ואספרגוס, שעורה "ריזוטו" עם אספרגוס & Shiitakes, ו ריזוטו שעורה עם אספרגוס ופרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים שליש העליון של כל גבעול אספרגוס באלכסון לפרוסות בעובי 1/2 אינץ', שמירת טיפים ופרוסות יחד, ולאחר מכן לחתוך גס שארית. להביא מים (5 1/2 כוסות) ו 1/2 כפית מלח לרתיחה בסיר 3-4 ליטר, ולאחר מכן להוסיף אספרגוס קצוץ ומבשל, חשוף, עד מאוד רך, 6-7 דקות.
העברה עם כף מחורצת למעבד מזון (לא בלנדר, אשר ידרוש הוספת נוזל).
הוסף עצות אספרגוס שמורות ופרוסות מים רותחים ומבשלים, חשוף, עד פריך במכרז, 2 עד 3 דקות.
מעבירים עם כף מחוררת למסננת, שומרים את נוזל הבישול במחבת, ושוטפים מתחת למים קרים כדי להפסיק לבשל.
לנקז היטב ולהזמין בקערה אחרת.
למדוד בישול נוזלי, במידת הצורך, להוסיף מספיק מים כדי להביא סה " כ 4 כוסות, ולאחר מכן להזמין.
מבשלים בצל עם פלפל ו 1/4 כפית מלח בשמן בסיר כבד 4-5 ליטר מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, 5-7 דקות.
מוסיפים שעורה ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
מוסיפים יין ומרתיחים, ערבוב, עד הנוזל נספג, על 1 דקה.
להוסיף 4 כוסות שמורות אספרגוס בישול נוזלי ולהביא לרתיחה, מכוסה, ואז להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, עד שעורה הוא רך (זה צריך להיות לעיס) ותערובת מעובה עקביות דמוית תבשיל, 35 עד 40 דקות.
בינתיים, טחון שום מחית כדי להדביק עם הנותרים 1/4 כפית מלח באמצעות צד של סכין כבד גדול, ולאחר מכן להוסיף אספרגוס במעבד מזון יחד עם גרידה פירה עד חלקה.
כאשר שעורה מבושלת, מערבבים פירה אספרגוס, תערובת אספרגוס טיפ, ומספיק מים נוספים כדי דק כדי עקביות הרצוי ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד חם, על 1 דקה. מערבבים בגבינה, ואז מתבלים במלח ופלפל.
מגישים עם אגוזי לוז וגבינה נוספת בצד.
* שעורה ניתן לבשל בערך חצי מהזמן בסיר לחץ 6-8 ליטר. בצע מתכון, בישול בצל בסיר לחץ, חשוף, ולאחר מכן הוספת שעורה ויין לפי ההוראות לעיל. לאחר הוספת אספרגוס בישול נוזלי, חותם סיר לחץ עם מכסה ומבשלים בלחץ גבוה, על פי הוראות היצרן, 18 דקות. שים סיר לחץ בכיור (לא להסיר את המכסה) ולהפעיל מים קרים על מכסה עד הלחץ יורד לחלוטין.
הסר את המכסה ולהמשיך עם מתכון, באמצעות סיר לחץ (ללא מכסה) כמו סיר.* אספרגוס ניתן לחתוך מבושל, קצוץ גבעולים puréed, ובישול מים שמורות 1 יום קדימה, ואז מקורר במיכלים אטומים נפרדים.