ריזוטו שעורה עם פטריות בר
ריזוטו שעורה עם פטריות בר עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתאים ל-6 ומחירו 3 מנות.27 דולר למנה. מנה אחת מכילה 260 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שעורה פנינה, פטריות קרמיני, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: ריזוטו שעורה עם פטריות בר, ריזוטו פטריות בר ושעורה, ו ריזוטו שעורה עם חזיר ופטריות.
הוראות
מחממים תנור הולנדי על אש בינונית.
להוסיף שמן למחבת; מערבולת כדי מעיל.
מוסיפים כרישה; מטגנים 10 דקות או עד שהם רכים.
מוסיפים פטריות צדפות, קרמיני ושיטאקי; מבשלים 15 דקות או עד שהם רכים, תוך ערבוב מדי פעם.
מוסיפים שעורה ושום; מבשלים 2 דקות או עד קלוי וריחני, תוך ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים יין 1 כפית טימין; מבשלים 1 דקה או עד נוזל כמעט נספג.
מוסיפים 8 כוסות מים ופטריות פורצ ' יני. מנמיכים את האש, ומבשלים 1 שעה או עד שעורה הוא רך שמנת, תוך ערבוב לעתים קרובות. מערבבים גבינה, מלח ופלפל.
מפזרים הנותרים 1 כפית טימין.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. רודאנו ויגנה ויאקוסטה קיאנטי קלאסיקו עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![רודאנו ויגנה ויאקוסטה קיאנטי קלאסיקו]()
רודאנו ויגנה ויאקוסטה קיאנטי קלאסיקו
ריכוז עמוק של טעמים סנגיוביים של דובדבן קלאסי, אדמה ורמז של אגוזי פיסטוק מעושנים. מיוצר עם 100% סנג ' ובזה.