ריזוטו שעורה פרימוורה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל שעורה ריזוטו Primaveran. מנה אחת מכילה 201 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. גשו לסופר וקנו 2 פלפל, מרק ירקות, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: ריזוטו שעורה Primavera, ריזוטו פרימוורה, ו ריזוטו פרימוורה.
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים גזר ובצל, ומבשלים 4 עד 5 דקות עד שהבצל מתחיל להשחים.
מוסיפים שום וקורנית; מבשלים 1 דקה עד ריחני.
להפחית את החום בינוני; מערבבים שעורה ויין לבן (אם שימוש) או מרק כוס. לבשל 1 דקה עד הנוזל נספג.
מוסיף קישואים, פלפלים, מרק כוס; לבשל 4 עד 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל נספג.
מוסיפים את מרק הספל שנותר; מבשלים עד שהירקות רכים ורוב הנוזל נספג. מתבלים עם כפית מלח ופלפל שחור טחון טרי.
מערבבים אפונה; להסיר מן החום.
בואו לנוח ריזוטו 1 עד 2 דקות עד אפונה מופשרים אבל עדיין ירוק בהיר. מערבבים בגבינת פרמזן ממש לפני ההגשה.