ריזוטו שעורה שוק האיכרים
ריזוטו שעורה שוק החקלאים עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 356 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו תירס, מרק עוף, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. לוקח את כל הגורמים בחשבון, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular של 76% וזה די טוב. נסו ריזוטו שעורה שוק האיכרים, ריזוטו עם פריחת סקווש טרי בשוק החקלאים ותינוק זוק, ו ריזוטו שוק החקלאים עם בצל אביב, אפונה טרייה ונענע (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי של 4 ליטר, מחממים שמן על אש בינונית. מבשלים בצל, פלפל, פטריות ותירס בשמן על 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל הוא פריך רך.
הוסף שעורה, ערבוב על 1 דקה מעיל.
מערבבים ביין ו 1/2 כוס של מלאי הירקות. מבשלים 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הנוזל נספג כמעט. חזור עם מלאי הנותרים 3 כוסות מים, הוספת 1/2 ל 3/4 כוס של מלאי או מים בכל פעם ערבוב לעתים קרובות, עד נספג.
מערבבים עגבניות, 1/3 כוס הגבינה, בזיליקום ופלפל. מבשלים עד מחומם היטב.
מפזרים עם הנותרים 1/3 כוס גבינה.