ריזוטו שרימפס וגבינת עיזים
ריזוטו שרימפס וגבינת עיזים נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 549 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, עלי בזיליקום, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אורז arborio אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז שוקולד כקינוח. מתכונים דומים: ריזוטו שרימפס וגבינת עיזים, ריזוטו דלעת וגבינת עיזים, ו ריזוטו גבינת עיזים מוקרם.
הוראות
בסיר בינוני, להביא את המניה לרתיחה.
מוסיפים את השרימפס, מכסים ומבשלים על אש בינונית עד שרק מבושל, על 2 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר את השרימפס לצלחת כדי להתקרר. לכסות את המניה ולשמור אותו בקושי מבשלים.
בסיר בינוני, להמס את החמאה בשמן זית.
מוסיפים את השום והבצל ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד מתרכך, על 4 דקות.
מוסיפים את האורז ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד שהוא מצופה בשמן, על 1 דקה.
מוסיפים את היין ומבשלים עד כמעט התאדה, על 3 דקות.
הוסף 1 כוס קטנה של המניה מבעבעת ומבשל, תוך ערבוב כל הזמן, עד שהוא נספג. המשך להוסיף את המניה, 1 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד שהוא נספג. הריזוטו נעשה כאשר האורז הוא רך אבל עדיין קצת מוצק וקטיפתי, על 25 דקות בסך הכל. מוסיפים את השרימפס.
הסר את הריזוטו מהחום ומערבבים בזיליקום, גבינת עיזים, פרמזן, זנגביל וגרידת לימון. מתבלים את הריזוטו במלח ופלפל ומגישים.
המלצת יין: סוביניון בלאן פריך מהדהדת את הטאנג של גבינת עיזים בריזוטו פירות ים זה. חפש דוגמה תוססת מדרום אפריקה, כגון 2001 Thelema או Simunye 2001.