קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

ריזוטו שרימפס וגבינת עיזים

ריזוטו שרימפס וגבינת עיזים
ריזוטו שרימפס וגבינת עיזים נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 549 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, עלי בזיליקום, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אורז arborio אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז שוקולד כקינוח. מתכונים דומים: ריזוטו שרימפס וגבינת עיזים, ריזוטו דלעת וגבינת עיזים, ו ריזוטו גבינת עיזים מוקרם.

הוראות

1
בסיר בינוני, להביא את המניה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את השרימפס, מכסים ומבשלים על אש בינונית עד שרק מבושל, על 2 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר את השרימפס לצלחת כדי להתקרר. לכסות את המניה ולשמור אותו בקושי מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
3
בסיר בינוני, להמס את החמאה בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מוסיפים את השום והבצל ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד מתרכך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
5
מוסיפים את האורז ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד שהוא מצופה בשמן, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
שמן בישולשמן בישול
6
מוסיפים את היין ומבשלים עד כמעט התאדה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
7
הוסף 1 כוס קטנה של המניה מבעבעת ומבשל, תוך ערבוב כל הזמן, עד שהוא נספג. המשך להוסיף את המניה, 1 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד שהוא נספג. הריזוטו נעשה כאשר האורז הוא רך אבל עדיין קצת מוצק וקטיפתי, על 25 דקות בסך הכל. מוסיפים את השרימפס.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
מלאימלאי
אורזאורז
8
הסר את הריזוטו מהחום ומערבבים בזיליקום, גבינת עיזים, פרמזן, זנגביל וגרידת לימון. מתבלים את הריזוטו במלח ופלפל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גבינת עיזיםגבינת עיזים
גרידת לימוןגרידת לימון
פרמזןפרמזן
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
באזיל!באזיל!
9
המלצת יין: סוביניון בלאן פריך מהדהדת את הטאנג של גבינת עיזים בריזוטו פירות ים זה. חפש דוגמה תוססת מדרום אפריקה, כגון 2001 Thelema או Simunye 2001.
מרכיבים שתצטרך
סוביניון בלאןסוביניון בלאן
גבינת עיזיםגבינת עיזים
מאכלי יםמאכלי ים
ייןיין

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.