ריזוטו שרימפס ותרד
ריזוטו שרימפס ותרד לוקח בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 409 קלוריות, 37 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. גשו לסופר וקנו פטריות, בצל, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 70%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: שרימפס שום עם ריזוטו תרד ופטריות, ריזוטו שרימפס עם תרד בייבי ובזיליקום, ו ריזוטו אלה קרמה די סקמפי (ריזוטו עם שרימפס מטוגן).
הוראות
בסיר קטן מחממים מרק ושומרים על חום. במחבת טפלון גדולה הקפיצו פטריות ובצל בחמאה עד שהם רכים, כ -3 דקות.
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר.
מוסיפים אורז; מבשלים ומערבבים 2-3 דקות. בזהירות מערבבים 1 כוס מרק מחומם. מבשלים ומערבבים עד שכל הנוזלים נספגים.
מוסיפים את המרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, תוך ערבוב מתמיד. אפשר לנוזל לספוג בין תוספות. מבשלים רק עד שהריזוטו קרמי והאורז כמעט רך, בערך 20 דקות.
מוסיפים את התרד, השרימפס, הגבינה והפלפל; מבשלים ומערבבים עד שהתרד נבול ושרימפס מחוממים.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
ריזוטו בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. קסטלו די מונסנטו איל פוג ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![קסטלו די מונסנטו איל פוג ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
קסטלו די מונסנטו איל פוג ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
צבע: בהיר גרנט אדום. זר: מורכב ומפותח עם ניחוחות פרי בשלים. חיך: אינטנסיבי ועשיר עם משקל רב ותמצית, מתיקות של פירות בשלים מתעכבים בגימור ארוך. מומלץ עם: ברווז, ציפורי משחק ומנות בשר אדום. התאמה מצוינת עם קורס גבינה משובח.