קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

ריזוטו שרימפס עם פינו גריג'יו, רדיקיו ואפונה

ריזוטו שרימפס עם פינו גריג'יו, רדיקיו ואפונה
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית פסקטריאנית? ריזוטו שרימפס עם פינו גריג'יו, רדיקיו ואפונה יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 407 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך אורז arborio, פלפל, מרק ירקות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אורז arborio אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז שוקולד כקינוח. נסו פינו גריג'יו אגסים עלומים, רץ רום עם פינו גריג'יו ספלאש, ו עוף פינו גריג'יו עם זיגוג הדר דבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 3 מרכיבים בתנור הולנדי על חום בינוני. להביא לרתיחה ולשמור על חום.
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
2
מחממים 1 כף חמאה ושמן זית בתנור הולנדי על חום בינוני-גבוה; מוסיפים שאלוט, ומטגנים עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
שאלותשאלות
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
3
מוסיפים אורז, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
4
מוסיפים יין, ומבשלים עד כמעט התאדה.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
5
להוסיף 1/2 כוס מרק חם; לבשל, ערבוב כל הזמן, עד הנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
6
חזור על הנוהל עם מרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם. מערבבים אפונה ושרימפס; לבשל, ערבוב כל הזמן, 4 דקות. מערבבים ב radicchio; לבשל 1 דקה או עד נבול.
מרכיבים שתצטרך
רדיקיו.רדיקיו.
שרימפסשרימפס
מרקמרק
אפונהאפונה
7
הסר מהחום.
8
מוסיפים 1 כף הנותרים חמאה, גבינה ופלפל, ערבוב עד גבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
גבינהגבינה
פלפלפלפל

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.