ריזוטו תירס מתוק וזעפרן
ריזוטו תירס מתוק וזעפרן יכול להיות בדיוק המתכון הצמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו שחיפשתם. תמורת 2.09 דולר למנה , אתה מקבל מנות מתנות שמגישה 5. מנה אחת מכילה 462 קלוריות , 10 גרם חלבון ו -26 גרם שומן . אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. זהו מתכון במחיר סביר לחובבי אוכל ים תיכוני. גשו לסופר וקנו אורז ארבוריו, קצפת כבדה, מרק עוף נוסף ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 31% , וזה די גרוע. מתכונים דומים: ריזוטו תירס קלוי וזעפרן , ריזוטו ללא גלוטן: ריזוטו זעפרן עם או בלי יין , וריזוטו תירס מתוק .
הוראות
חותכים תירס מקלחי. במחבת גדולה ממיסים 3 כפות חמאה על אש בינונית; מוסיפים תירס, מלח, פלפל ו-1/4 כוס מרק. מבשלים ומערבבים במשך 3-5 דקות או עד שהתירס רך.
מוציאים מהמחבת ומניחים בצד; להתחמם.
בסיר גדול מחממים זעפרן ושארית המרק; להתחמם.
באותה מחבת מטגנים בצל בשמן ו-3 כפות חמאה עד לריכוך.
להוסיף שום; לבשל עוד דקה.
להוסיף אורז; מבשלים ומערבבים במשך 2-3 דקות. להפחית את החום; מערבבים פנימה יין. מבשלים ומערבבים עד שכל הנוזלים נספגים.
מוסיפים מרק חם, 1/2 כוס בכל פעם, תוך ערבוב מתמיד ומאפשרים לנוזל להיספג בין הוספה להוספה. מבשלים רק עד שהריזוטו קרמי והאורז כמעט רך (זמן הבישול הוא כ-20 דקות).
מערבבים פנימה את השמנת, תערובת התירס השמורה ושארית החמאה; מבשלים ומערבבים עד לחימום.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לריזוטו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. Tenuta di Capraia Chianti Classico עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Capraia Chianti Classico]()
Tenuta di Capraia Chianti Classico
Chianti Classico Tenuta di Capraia הוא יין בעל מורכבות ומבנה מיטביים. צבע אדום אודם עם גווני סגול. ארומה עזה ועשירה, יצנית, מונעת פירות. תווי דובדבן נעימים, מרעננים ומאוזנים היטב עם רמזים של טאנין חי משולב.