ריזוטו תירס מתוק עם Herbes de Provence
ריזוטו תירס מתוק עם Herbes דה פרובנס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 450 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם הרבס דה פרובנס, ציר עוף עשיר, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סטייק טלה עם הארבס דה פרובנס ובצל מתוק בגריל, Herbes de Provence, ו Herbes de Provence (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את ציר העוף בסיר בינוני על אש בינונית נמוכה עד חם, להפחית את החום לנמוך, ולשמור את המניה בבעירה נמוכה.
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני עד חם אבל לא מעשן. מבשלים את הבצל הירוק, ערבוב, רק עד שקוף, על 2 דקות.
מוסיפים את האורז, ערבוב לאט ברציפות עם כף עץ עד הדגנים הם אטומים מצופה בשמן, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים 1/2 כפית מלח וכמה טחנות פלפל ושופכים ביין. מבשלים ומערבבים עד שכל הנוזל התאדה, כ 3 דקות. אל תתנו לאורז חום.
מצקת בערך 1 כוס של המניה החמה ומערבבים עם כף עץ עד שהאורז ספג את כל הנוזל, כ 6 דקות. כאשר כמעט כל הנוזל נעלם, מצקת עוד 1/2 כוס המניה. שמור ערבוב והוספת המניה, 1/2 כוס בכל פעם, המאפשר את האורז לספוג את הנוזל לפני הוספת יותר. לאחר שהאורז נספג 2 1/2 כוסות, לטעום אותו. האורז צריך להיות מוצק לנשיכה אבל שמנת. אם זה קשה, להמשיך להוסיף מלאי, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן, עד האורז טעים מושלם לך. (ייתכן שלא תצטרך את כל המניות.)
מערבבים את התירס ולהפחית את החום נמוך מאוד כך ריזוטו מפסיק להתבשל. מערבבים בחמאה, גבינה ועשבי תיבול. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומגישים מיד.