ריזוטו תרד-Portobello
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל ריזוטו פורטבלו-תרד. מנה אחת מכילה 381 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 39 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לכם שמן זית, חמאה, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון 61% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: ריזוטו פורטובלו עם מסקרפונה, פטריות פורטבלו ממולאות בריזוטו, ו Portobello-סלט תרד.
הוראות
מערבבים יחד הראשון 4 מרכיבים בקערה בגודל בינוני מיקרוגל בטוח. מיקרוגל ב 3 דקות גבוהות. מערבבים באורז, ומיקרוגל ב 2 דקות גבוהות.
מערבבים 2 3/4 מרק כוסות יין 1/4 כוס. מכסים בחוזקה בניילון נצמד. (לא לפרוק). מיקרוגל ב 9 דקות גבוהות. בזהירות לסובב קערה ללא חשיפה (כדי לשלב את התערובת), מיקרוגל ב 8 דקות גבוהות. להסיר בזהירות ולהשליך לעטוף פלסטיק. מערבבים גבינה מרק עוף 1/4 כוס, ערבוב 30 שניות עד 1 דקה או עד שמנת.
להוסיף 1/4 כוס מרק נוסף, 1 כף. בכל פעם, במידת הצורך, עבור עקביות הרצוי. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
בינתיים, פטריות פורטובלו מטוגנות בשמן זית חם במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה 6 דקות או עד רך. מערבבים בתרד, ומבשלים 1 דקה או עד נבול. מערבבים תערובת פטריות לתוך ריזוטו מוכן.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו אורז בחר ריזוטו בסגנון איטלקי אורז, תנור מיקרוגל 1,100 ואט, וקערת זכוכית 2 1/2 ליטר. מצאנו כי עוטפת פלסטיק איטום עצמי, כגון חותם PRESS ' n שמח, לא עובד ביישום זה.