ריזלינג עוף
ריזלינג עוף יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 529 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם endives, בצל פנינה, פטריות כפתורוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוף בריזלינג, עוף עם ריזלינג, ו ריזלינג עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-400 F. שוטפים את העוף ומייבשים עם מגבות נייר. מתבלים במלח ופלפל.
מחממים את השמן בתנור הולנדי או בסיר גדול על חום בינוני.
מוסיף את pancetta או בייקון ומטגנים עד פריך.
העברה לצלחת. כפית ולזרוק את כל אבל 1 כף של טפטוף.
הוסף חלק מהעוף לסיר, העור בצד למטה, וחום משני הצדדים.
העברה לצלחת. חזור עם העוף שנותר.
מוסיפים את הבצלים והפטריות לסיר ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהפטריות משחררות את המיצים שלהם, כ -5 דקות.
מוסיף את endives ויין, להגדיל את החום בינוני גבוה, ולהביא לרתיחה. נסטלי את העוף בין האנדייבים. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים במשך 40 דקות. מחלקים את העוף, endives, ורוטב בין צלחות בודדות ומפזרים פנקטה שמורות או בייקון.