ריח מטוגן וירקות עם Skordalia עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מספק כ 2 מנות . מנה אחת מכילה 2782 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 265 גרם שומן. אם יש לך טריזי לימון, קמח, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסולת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות סולת עם קומפוט תאנה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 69%. מתכונים דומים: ריח מטוגן, מתכון ריח מטוגן, ו פורט וושינגטון פריד Smelt.
הוראות
1
בקערה בינונית, לשלב 1/2 כוס קמח, סולת, מלח, ופלפל מתערבב היטב. לדלות את הדגים בחמאה ולאחר מכן בתערובת הקמח. בסיר בגודל בינוני או טיגון עמוק, חום 3 עד 4 אינץ ' של שמן ומטגנים עמוק את הדגים עד חום זהוב הופך פריך.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
לא מגן מקומי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הסר דגים ולנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
3
מגישים עם skordalia וחתיכת לימון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1
שים את תפוחי האדמה דרך טחנת מזון או ricer ולמקם בקערה לערבוב.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
לטאטא את הקרם, שום טחון, שמן זית, מיץ לימון, חומץ יין אדום וקצת מים אם יש צורך לערבב עד התערובת חלקה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. שמור על קור רוח עד מוכן לשימוש.