ריח מטוגן וירקות עם Skordalia עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מספק כ 2 מנות . מנה אחת מכילה 2782 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 265 גרם שומן. אם יש לך טריזי לימון, קמח, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסולת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות סולת עם קומפוט תאנה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 69%. מתכונים דומים: ריח מטוגן, מתכון ריח מטוגן, ו פורט וושינגטון פריד Smelt.
הוראות
1
בקערה בינונית, לשלב 1/2 כוס קמח, סולת, מלח, ופלפל מתערבב היטב. לדלות את הדגים בחמאה ולאחר מכן בתערובת הקמח. בסיר בגודל בינוני או טיגון עמוק, חום 3 עד 4 אינץ ' של שמן ומטגנים עמוק את הדגים עד חום זהוב הופך פריך.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
לא מגן מקומי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לטאטא את הקרם, שום טחון, שמן זית, מיץ לימון, חומץ יין אדום וקצת מים אם יש צורך לערבב עד התערובת חלקה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. שמור על קור רוח עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
פפרונצ'יני, לקישוט
רוטב פלפל לימון
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ופלים מיניאטוריים של וניל
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות