ריטה של חג מתוק חזיר אפוי
חזיר אפוי לחג המתוק של ריטה עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 668 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. גשו לסופר וקנו אננס במיץ, ג'ינג'ר אייל, סירופ מייפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 20 דקות. מתכונים דומים: פירות הדר מייפל אפוי חג תפוחי אדמה מתוקים, חזיר אפוי לחג, ו חג אפוי אלסקה.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה בינונית, מערבבים יחד את סירופ המייפל, מיץ תפוזים, ג ' ינג ' ר אייל, סוכר חום ודבש. מערבבים את המיץ מן דובדבנים maraschino, וחצי דובדבנים. להבקיע את הקצה החיצוני של החזיר עם סכין חדה בדפוס יהלום.
חתכים צריכים להיות על 1/4 אינץ ' עמוק. זה יאפשר לירך חזיר לספוג את המיץ.
מניחים את החזיר לתוך שקית תנור, בזהירות לשפוך את תערובת המיץ על זה, שמירה על כל המיץ בתיק. זה אולי נראה כאילו יש יותר מדי מיץ, אבל החזיר יהיה לספוג אותו בזמן האפייה.
מניחים את האננסים על החלק העליון של החזיר, ומאובטחים עם קיסמים.
מניחים דובדבנים למרכזי הטבעות, ומאובטחים עם קיסמים גם. לקשור את קצה התיק סגור עם הקשרים שסופקו, במקום במחבת קלייה גדולה, לחתוך כמה חריצים קטנים בחלק העליון של שקית התנור.
אופים את החזיר במשך 2 שעות בתנור שחומם מראש. הטמפרטורה הפנימית צריכה להיות 160 מעלות F (80 מעלות C) כאשר נעשה. הקפד לא לגעת העצם בעת לקיחת הטמפרטורה.
הסר בשר חזיר משקית לצלחת הגשה, ולתת לעמוד במשך 10 דקות לפני גילוף.