רימול שורש סלרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל Resoulade שורש סלרי. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 323 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, חומץ יין, מיונז, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: Céleri-Rémoulade להשתולל (Rémoulade שורש סלרי), רימול שורש סלרי, ו Rémoulade שורש סלרי.
הוראות
השתמש בסכין משונן לקלף את שורש הסלרי של כל החלקים החיצוניים החומים, כמו קילוף אננס.
חותכים את שורש הסלרי לגפרורים דקים עם מנדולינה, או מגררים אותם במעבד מזון מצויד בלהב הצורם גס ביותר. עם מעבד המזון, לחץ קצת כמו שאתה מאכיל את החתיכות דרך ויהיה לך קרעים גדולים יותר.
מניחים את שורש הסלרי בקערה גדולה, מפזרים 1/2 כפיות מלח 2 כפות של מיץ לימון, ולאפשר לעמוד בטמפרטורת החדר במשך כ 30 דקות.
בינתיים, בקערה קטנה להקציף יחד את המיונז, 2 חרדל, כף הנותרים של מיץ לימון, חומץ, 1/4 הנותרים כפית מלח, והפלפל.
מוסיפים מספיק רוטב כדי להרטיב קלות את הסלט. (ייתכן שיש לך קצת רוטב שנשאר.)
מגישים קר או בטמפרטורת החדר.