רימון-סלסה אבוקדו עם צ'יפס מתובל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d 'oeuvre, אז תנו הזדמנות ל סלסה רימונים-אבוקדו עם צ' יפס מתובל. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 116 קלוריות. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. אם יש לך זרעי רימון, אבקת שום, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלמון עם רימון-סלסה אבוקדו, צ'יפס מתובל וסלסה Tomatillo קלוי, ו שעועית שחורה, רימון וסלסה אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין צ ' יפס, לשלב פפריקה, כמון, 1/2 כפית מלח, סוכר, אבקת שום, ואבקת בצל בקערה קטנה. סדר טריזים טורטייה בשכבה אחת על 2 גיליונות אפייה; מעיל עם תרסיס בישול.
אופים ב 500 במשך 5 דקות. הפוך את הפרוסות; מעיל עם ספריי בישול.
מפזרים תערובת פפריקה באופן שווה על פני טריזים.
אופים 2 דקות נוספות או עד השחמה קלה.
הסר מהתנור; מגניב לחלוטין.
כדי להכין סלסה, לשלב אבוקדו ומיץ בקערה בינונית; לזרוק בעדינות למעיל.
הוסף מקטעי קלמנטינה ומרכיבים שנותרו; לזרוק בעדינות לשלב.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 45 דולר לבקבוק.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.