קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

ריקוטה אפויה

ריקוטה אפויה
ריקוטה אפוי דורש סביב 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון צמחוני מגיש 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 41 קלוריות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. האוכל הביא לך אותו. גשו לסופר וקנו שמן זית, עלי אורגנו, גבינת פקורינו רומאנו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו ריקוטה אפויה, ריקוטה אפויה, ו ניוקי אפוי עם ריקוטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 149° ומסדרים מתלה באמצע. בעדינות מעיל צלחת אפייה 2 כוס עם שמן זית; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מניחים ריקוטה, 1/4 כוס בתוספת 2 כפות של פקורינו רומנו, ואת אורגנו בקערה בינונית ומערבבים לשלב. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו רומנופקורינו רומנו
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
העברת תערובת לתבנית אפייה מוכנה, מפזרים את הנותרים 2 כפות פקורינו רומנו, טפטוף עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו רומנופקורינו רומנו
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4
אופים עד מחומם דרך ואת הפקורינו רומנו על גבי נמס, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו רומנופקורינו רומנו
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
מגישים חמים עם לחם קלוי או קרוסטיני.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיניקרוסטיני
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים