ריקוטה אפויה
ריקוטה אפוי דורש סביב 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון צמחוני מגיש 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 41 קלוריות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. האוכל הביא לך אותו. גשו לסופר וקנו שמן זית, עלי אורגנו, גבינת פקורינו רומאנו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו ריקוטה אפויה, ריקוטה אפויה, ו ניוקי אפוי עם ריקוטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 149° ומסדרים מתלה באמצע. בעדינות מעיל צלחת אפייה 2 כוס עם שמן זית; להפריש.
מניחים ריקוטה, 1/4 כוס בתוספת 2 כפות של פקורינו רומנו, ואת אורגנו בקערה בינונית ומערבבים לשלב. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
העברת תערובת לתבנית אפייה מוכנה, מפזרים את הנותרים 2 כפות פקורינו רומנו, טפטוף עם שמן זית.
אופים עד מחומם דרך ואת הפקורינו רומנו על גבי נמס, על 30 דקות.
מגישים חמים עם לחם קלוי או קרוסטיני.