ריקוטה אפויה עם עגבניות מייפל קלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ריקוטה אפוי עם עגבניות אדר קלוי. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 27 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 494 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. מתכון זה הוא אהב על ידי 156 אוכל וטבחים. אם יש לך עגבניות שרי, עלי רוזמרין, מלח ופלפל כשרים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו ריקוטה אפויה עם שום קלוי ועגבניות, תפוח אדמה אפוי עם ריקוטן ועגבניות, ו פנה עם עגבניות צלויות וריקוטה טרייה (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מדפים לתנור למיקומים האמצעיים העליונים והתחתונים וחמם מראש את התנור ל-375 ° F.
מניחים עגבניות בתבנית אפייה בטוחה לתנור ומוסיפים סירופ מייפל, ורמוט, חצי רוזמרין, חצי קורנית, ומלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים לשלב. תניח בצד.
מערבבים ריקוטה מנוקזת, גבינת עיזים, ביצה, רוזמרין שנותר ותימין, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מערבבים עם מרית גומי או כף עץ לשלב.
מברשת מנה קטנה עם 2 כפיות שמן זית ולהוסיף תערובת ריקוטה, באמצעות מרית כדי להחליק את החלק העליון.
טפטוף עם כפית הנותרים של שמן זית.
מניחים ריקוטה על המדף העליון ועגבניות על המדף התחתון ואופים עד עגבניות פרצו ואת הנוזל סביבם מצטמצם סירופ, ותערובת ריקוטה הוא השחמה קלות, על 40 דקות בסך הכל, סיבוב שני המחבתות מלפנים לאחור חצי דרך בישול.
הסר גבינה מהתנור ולתת מגניב מעט, על 5 דקות. מערבבים עגבניות כדי לשבור אותם ולשלב אותם עם הרוטב, לשפוך על ריקוטה אפוי, ומגישים.