ריקוטה גנודי עם רוטב פומודורו
צריך מנה צמחונית בצד? ריקוטה גנודי עם רוטב פומודורו יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 447 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, ביצה, חלמון ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: ריקוטה גנודי עם פטריות בר ורוטב כמהין, נודי ריקוטה תרד עם רוטב עגבניות רוזמרין (פחמימות נמוכות), ו תרד וריקוטה גנודי.
הוראות
מערבבים ריקוטה, ביצה, חלמון ביצה, פלפל, 1/2 כוס
פרמזן, ו 1/2 כפיות מלח בתוך bowluntil גדול בשילוב היטב.
להוסיף 1/2 כוס קמח; stirjust עד בשילוב תערובת יוצר כדור (תערובת תהיה רכה ולחה עם כמהביטים של ריקוטה הנותרים; להוסיף יותר קמח על ידיהכף המלאה אם זה מרגיש רטוב).
אבק גיליון אפייה rimmed generously עם קמח. באמצעות 2 כפות מרק גדולות, shapeheeping כפות של בצק intofootball צורות; מקום על אפיית גיליון anddust עם יותר קמח (אתה צריך 30).
מבשלים את גנודי בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד המבושל במכרז, 5-6 דקות (גנודי יהיה לצוף במהירות אל פני השטח; להמשיך לבשל orgnudi יהיה דביק במרכז).
באמצעות כפית מחוררת, לחלק קערות gnudiamong. למעלה עם Pomodoro מהיר