קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ריקוטה ודבש טארט

ריקוטה ודבש טארט
מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 409 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. אם יש לכם חמאה, סוכר מגורען, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-40 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו דבש פריחת תפוזים גולמי מחיטה מלאה ופנקייק ריקוטה המותאמים לחביתיות דבש מחיטה מלאה של דונה היי וריקוטה מ "רענן ואור", ו טארט ריקוטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את החמאה המומסת, סוכר, גרידה, ומלח בקערה גדולה ומערבבים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד הבצק הרך, על 1 דקה.באופן שווה לארגן חתיכות קטנות של הבצק על החלק התחתון של מחבת עגולה 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת. באמצעות כוס מדידה או האצבעות שלך, לחץ על הבצק כדי ליצור שכבה אפילו על החלק התחתון ועל הצדדים של המחבת, משפשף את הכוס או האצבעות שלך לפי הצורך.מכסים את קליפת הטארט בניילון נצמד ומקררים למשך 30 דקות.בינתיים, לחמם את התנור ל 177° ולסדר מתלה באמצע.כאשר הקליפה הוא צונן, דקור אותו בכל רחבי עם מזלג ומניח אותו על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-דַק-
1
מניחים ריקוטה מנוקז, ביצים, דבש, גרידה, וקינמון בקערה של מעבד מזון מצויד מצורף להב. תהליך, עצירה וגירוד למטה הצדדים של הקערה לעתים קרובות עם מרית גומי, עד התערובת חלקה בשילוב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מורחים את המילוי בקליפה חמה טארט ומפזרים באופן שווה את השקדים מעל.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
3
אופים עד מרכז טארט מוגדר רק, על 25 עד 30 דקות. מגניב לגמרי על המדף לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה