קלצונה ריקוטן ושוקולד אגוזים דורש בערך 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 471 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-236 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם גבינת ריקוטה חלב, בצק פיצה שנרכש, גבינת מסקרפונה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , וזה לא כל כך סופר. נסו ריקוטן ושוקולד-קלצונה אגוזי לוז, ארוגולה & ריקוטה קלצונה, ו נקניק וריקוטה קלצונה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את הריקוטה, מסקרפונה, חלמון ביצה, ואבקת סוכר במעבד מזון עד חלקה וקרם.
מניחים את מתלה התנור במרכז התנור ומחממים עד 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
קו גיליון אפייה גדול כבד עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ
9
מרדדים כל פיסת בצק פיצה לתוך עגול בקוטר 7 אינץ'. כף תערובת ריקוטה על גבי מרכז המחצית התחתונה של כל בצק פיצה. כף תערובת אגוזי לוז שוקולד על גבי תערובת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מברשת את הקצוות התחתונים של הבצק עם ביצה לשטוף. מקפלים את חצאי הבצק הפשוטים על המילוי, ויוצרים חצי עיגולים. לצבוט את הקצוות של הבצק בחוזקה יחד כדי לאטום. באמצעות גלגל מאפה, לקצץ את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה טבעית באריזה
11
להעביר את calzones גיליון אפייה מוכן, מרווח באופן שווה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
12
מברשת את צמרות calzones עם יותר ביצה לשטוף.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזה
13
אופים עד calzones לנשוף ולהיות חום זהוב, על 10 דקות.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.