קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

ריקוטה ושוקולד-קלצונה אגוזי לוז

ריקוטה ושוקולד-קלצונה אגוזי לוז
קלצונה ריקוטן ושוקולד אגוזים דורש בערך 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 471 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-236 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם גבינת ריקוטה חלב, בצק פיצה שנרכש, גבינת מסקרפונה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , וזה לא כל כך סופר. נסו ריקוטן ושוקולד-קלצונה אגוזי לוז, ארוגולה & ריקוטה קלצונה, ו נקניק וריקוטה קלצונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את הריקוטה, מסקרפונה, חלמון ביצה, ואבקת סוכר במעבד מזון עד חלקה וקרם.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
מסקרפונהnameמסקרפונהname
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מעבירים את תערובת הריקוטה לקערה קטנה, ואז מכסים ומקררים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בינתיים, למזג את התותים ו 1 כף סוכר במעבד מזון נקי עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
להעביר את רוטב תות לקערה קטנה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטיקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
לטאטא את ממרח אגוזי לוז שוקולד ושמנת בקערה בינונית כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
ממרח אגוזי לוזממרח אגוזי לוז
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מניחים את מתלה התנור במרכז התנור ומחממים עד 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
קו גיליון אפייה גדול כבד עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
מרדדים כל פיסת בצק פיצה לתוך עגול בקוטר 7 אינץ'. כף תערובת ריקוטה על גבי מרכז המחצית התחתונה של כל בצק פיצה. כף תערובת אגוזי לוז שוקולד על גבי תערובת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
מברשת את הקצוות התחתונים של הבצק עם ביצה לשטוף. מקפלים את חצאי הבצק הפשוטים על המילוי, ויוצרים חצי עיגולים. לצבוט את הקצוות של הבצק בחוזקה יחד כדי לאטום. באמצעות גלגל מאפה, לקצץ את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
11
להעביר את calzones גיליון אפייה מוכן, מרווח באופן שווה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
12
מברשת את צמרות calzones עם יותר ביצה לשטוף.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
13
אופים עד calzones לנשוף ולהיות חום זהוב, על 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
מעבירים את תבנית האפייה למדף וקריר במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
15
להעביר את calzones לצלחות ואבק עם אבקת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
16
טפטוף רוטב תות סביב calzones ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטיקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo