קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

ריקוטה ושוקולד-קלצונה אגוזי לוז

ריקוטה ושוקולד-קלצונה אגוזי לוז
קלצונה ריקוטן ושוקולד אגוזים דורש בערך 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 471 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-236 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם גבינת ריקוטה חלב, בצק פיצה שנרכש, גבינת מסקרפונה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , וזה לא כל כך סופר. נסו ריקוטן ושוקולד-קלצונה אגוזי לוז, ארוגולה & ריקוטה קלצונה, ו נקניק וריקוטה קלצונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את הריקוטה, מסקרפונה, חלמון ביצה, ואבקת סוכר במעבד מזון עד חלקה וקרם.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
מסקרפונהnameמסקרפונהname
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
מעבירים את תערובת הריקוטה לקערה קטנה, ואז מכסים ומקררים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
בינתיים, למזג את התותים ו 1 כף סוכר במעבד מזון נקי עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
להעביר את רוטב תות לקערה קטנה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטיקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
לטאטא את ממרח אגוזי לוז שוקולד ושמנת בקערה בינונית כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
ממרח אגוזי לוזממרח אגוזי לוז
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מניחים את מתלה התנור במרכז התנור ומחממים עד 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
קו גיליון אפייה גדול כבד עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
מרדדים כל פיסת בצק פיצה לתוך עגול בקוטר 7 אינץ'. כף תערובת ריקוטה על גבי מרכז המחצית התחתונה של כל בצק פיצה. כף תערובת אגוזי לוז שוקולד על גבי תערובת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
10
מברשת את הקצוות התחתונים של הבצק עם ביצה לשטוף. מקפלים את חצאי הבצק הפשוטים על המילוי, ויוצרים חצי עיגולים. לצבוט את הקצוות של הבצק בחוזקה יחד כדי לאטום. באמצעות גלגל מאפה, לקצץ את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
11
להעביר את calzones גיליון אפייה מוכן, מרווח באופן שווה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
12
מברשת את צמרות calzones עם יותר ביצה לשטוף.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
13
אופים עד calzones לנשוף ולהיות חום זהוב, על 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
מעבירים את תבנית האפייה למדף וקריר במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
15
להעביר את calzones לצלחות ואבק עם אבקת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
16
טפטוף רוטב תות סביב calzones ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטיקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo