ריקוטה ותרד ממולאים חזה עוף
ריקוטן וחזה עוף ממולא תרד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 47 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 393 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פרושוטו, פלפל, פרמזן-רג'יאנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מתכונים דומים: חזה עוף ממולא ריקוטה, חזה עוף ממולאים בריקוטה ובחזיר, ו חזה עוף ממולא ריקוטה, פטריות ועשב.
הוראות
שלב הראשון 8 מרכיבים בקערה קטנה.
חותכים חתך אופקי דרך החלק העבה ביותר של כל חזה עוף חצי כדי ליצור כיס. דברים על תערובת תרד 1/4 כוס לתוך כל כיס. בזהירות לעטוף כל שד, בשכבה אחת, עם 2 פרוסות prosciutto (חצאי חזה עוף יהיה מכוסה כמעט לחלוטין עם prosciutto). לארגן עוף על מגש; להקפיא 15 דקות.
לחמם מחבת nonstick גדולה ovenproof מעל חום בינוני גבוה; מחבת מעיל עם ספריי בישול.
מוסיפים עוף ומבשלים 3 דקות בכל צד או עד השחמה.
אופים ב 400 במשך 8 דקות או עד העוף נעשה.
הערה: לעטוף פרושוטו פרוסות סביב עוף כך הקצוות של פרושוטו טאק מתחת לצד התחתון של השד. זה צריך להיות לח מספיק כדי לדבוק השד, אבל אם לא, מאובטח עם מרים עץ.