ריקוטה-מסקרפונה מוס עם תותים בלסמיים
אם יש לך על 2 שעות ו 20 דקות כדי לבלות במטבח, Ricotta-Mascarpone מוס עם תותים בלסמיים יכול להיות סופר ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני מתכון לנסות. אתה מקבל קינוח שמגיש 8. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 392 קלוריות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. 334 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך סוכר מגורען, גבינת ריקוטה חלב, גבינת מסקרפונה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מוס מסקרפונה עם תותים קלויים, מוס מסקרפונה עם תותים קלויים, ו תותים בלסמיים עם גבינת מסקרפונה מוקצפת.
הוראות
קרם שוט לפסגות רכות: בקערה בינונית, להכות את הקרם עד פסגות רכות טופס.
מקציפים תערובת ריקוטה מסקרפונה: בקערה גדולה לשלב את ריקוטה, מסקרפונה, 1/2 כוס הסוכר, וגרידת לימון. באמצעות מקצף חשמלי, מקציפים את תערובת ריקוטה-מסקרפונה עד משולב היטב וחלק.
מקפלים קצפת לתוך תערובת ריקוטה, צמרמורת: בהדרגה לקפל את הקצפת לתוך ריקוטה עד התערובת חלקה. מכסה ומקרר במשך כמה שעות.
מערבבים תותים עם סוכר ובלסמי: לשים תותים בקערה אחרת. חצי שעה לפני ההגשה בעדינות לערבב את הסוכר שנותר חומץ בלסמי. ודא שאתה לא נותן את התותים לשבת בחומץ בלסמי הרבה יותר מ 30 דקות לפני ההגשה או החומציות של החומץ יבשל את התותים.
להרכיב: כאשר אתה מוכן לשרת, למלא קערות זכוכית באמצע הדרך עם תותים ומיצים שלהם. כפית על מוס mousse ricotta-mascarpone או להשתמש בשקית מאפה כדי צינור מוס.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת עבור מוס. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "