קושימומחה
מוכן ב13 שעות
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ריקוטה נפוליטנית ועוגת חיטה

ריקוטה נפוליטנית ועוגת חיטה
מנה אחת מכילה 417 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. אם 72 סנט למנה נופל בתקציב שלך, ניפוליטני ריקוטן ו Wheatberry פאי עשוי להיות מדהים צמחוני מתכון לנסות. גשו לסופר וקנו עמילן תירס, חמאה, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 13 שעות. נסו סלט Wheatberry, סלט Wheatberry, ו סלט Wheatberry קיץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכסים גרגרי חיטה במים קרים בקערה, ואז צונן, מכוסה, 8 עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
לנקז מסננת ולשטוף.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1
לנפות יחד 2 1 / 4 ספלים קמח, 1/4 כוס סוכר, אבקת אפייה, ומלח 1 / 2teaspoon. להתמזג 1 1 / 4sticks חמאה (1/2 כוס בתוספת 2 כפות) עם בלנדר מאפה או קצות האצבעות שלך עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים 2 ביצים שלמות ומערבבים במזלג עד לקבלת בצק מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
3
להפוך את הבצק על משטח עבודה. לחלק לשניים עם העקב של היד שלך למרוח כל פיסת בצק פעמיים עם תנועה קדימה כדי לעזור להפיץ שומן. לאסוף בצק טופס לתוך 2 דיסקים. צ ' יל, עטוף בניילון נצמד, עד חברה, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
1
מביאים פירות יער ספוגים חיטה ומים קרים לרתיחה בסיר 2 ליטר, ולאחר מכן להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, עד גרגרי חיטה הם רכים, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
להוסיף 1/2 הנותרים מלח כפית ומבשלים 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מסננים מסננת ולשטוף מתחת למים קרים עד מגניב.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
לנקז היטב.
5
לטאטא יחד 2 חלמונים ו 1/4 כוס סוכר, ואז לטאטא קורנפלור הנותרים 3 כפות קמח עד חלקה. מביאים חלב לרתיחה בסיר כבד קטן, ולאחר מכן מוסיפים בהדרגה חלב חם לחלמונים, מקציפים.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
יוצקים פודינג לתוך סיר ולהביא לרתיחה מעל חום נמוך בינוני, לטאטא כל הזמן (פודינג יקבל עבה מאוד), ואז להרתיח, לטאטא, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
הסר מן החום לטאטא וניל הנותרים 1/4 מקל (2 כפות) חמאה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
העברת קרם מאפה לקערה וצינה, פני השטח שלו מכוסה בנייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
הכה יחד ריקוטה ונותר 1/3 כוס סוכר עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד הסוכר הוא מומס, על 3 דקות. הכה במי פרח, קרם מאפה, הנותרים 2 חלמונים, ולאחר מכן מערבבים בגוון, אתרוג, קינמון, וגרגרי חיטה.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
קרם מאפהקרם מאפה
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
לפי עוגהלפי עוגה
CitronCitron
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מגלגלים חצי בצק לסיבוב של 13 אינץ ' על משטח מקומח היטב עם מערוך מקומח. להתאים את הבצק למחבת האביב 9 אינץ '(24 ס " מ) (הבצק רך מאוד ייסדק). לחץ על הבצק בצד המחבת ותקן כל סדקים. לְצַנֵן.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
3
מקציפים קלות את הביצה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מרדדים את הבצק שנותר לתוך סיבוב 10 אינץ ' ולהעביר לתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
מברשת בצק עם כמה ביצה, ולאחר מכן לחתוך לרצועות 10 (1 אינץ') עם גלגל מאפה מחורץ.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
כפית מילוי לתוך קרום עוגה צונן (מילוי לא יגיע העליון של הקרום).
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
7
מסדרים 5 רצועות בצק אנכית על מילוי (1 אינץ ' בנפרד), הקשה על הקצוות של רצועות לתוך הקרום. סדר הנותרים 5 רצועות מעליהם באותו אופן כדי ליצור סריג אלכסוני. לקצץ את הקרום 1/2 אינץ ' מהחלק העליון של המילוי, ולאחר מכן לקפל על הסריג.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
8
מברשת קצה עם קצת ביצה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
אופים עוגה באמצע התנור עד מאפה הוא זהוב ומילוי הוא נפוח ולהגדיר, על 1 1/2 שעות, מכסה את החלק העליון של העוגה עם נייר לאחר 50 דקות כדי למנוע השחמה יתר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
10
העברה למתלה כדי מגניב. הפעל סכין דק סביב קצה העוגה ולהסיר את הצד של פאן. צ ' יל פאי לפחות 2 שעות. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

מרכיבים