ריקוטה קורנית ספצל
ריקוטה קורנית ספצל הוא צמחוני תוספת. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 17 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל של 442 קלוריות. מתכון זה משמש 4. אם יש לכם חמאה, ריקוטה חלב, מלח כשר ופלפל טרי סדוק, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 42%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: כוסות טימין ריקוטה ביצה אפויה, ממרח ריקוטה טימין ודבש, ו כוסות פילו עם ריקוטה, צ'וטובר וטימין.
הוראות
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש בינונית. ממיסים את 4 כפות החמאה במחבת גדולה ושומרים.
מברישים את פנים הקערה הגדולה עם יתרת 1 כף החמאה ומניחים בצד.
מקציפים את הקמח והמלח והפלפל, לפי הטעם, יחד בקערה גדולה. בקערה בינונית מקציפים היטב את הביצים והמים ומקפלים פנימה את הריקוטה והטימין.
יוצקים את החומרים הרטובים לתוך הקמח ומציפים היטב עד לקבלת חלקה. הבלילה צריכה להיות עקביות של בלילת פנקייק עבה; הוסף עוד מים, במידת הצורך.
בקבוצות, בעזרת מרית גומי גדולה, החזיקו מסננת עם חורים בינוניים מעל המים הרותחים ודחפו את הבלילה דרך החורים למים. מבשלים כל אצווה עד שכולם צפים, בערך 1 דקה. בעזרת מסננת גדולה או כף מחוררת מרימים אותם מהמים, מנערים את עודפי המים ומשליכים אותם לקערה החמאה. ממשיכים לבשל ספאצלה, זורקים פנימה את הקערה החמאה כדי למנוע מהם להידבק.
הביאו את המחבת עם החמאה המומסת לרתיחה על אש בינונית ובשלו עד שהחמאה מתחילה להשחים מעט. (מוצקי החלב יהפכו לחומים זהובים בתחתית המחבת.)
מוסיפים את הספצל וזורקים היטב לציפוי החמאה השחומה.
מעבירים לקערת הגשה ומגישים מייד.