ריקוטה, תרד ועוף ממולא בעגבניות מיובשות
ריקוטה, תרד, ועוף ממולא עגבניות מיובשות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 50 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 366 קלוריות. אם יש לך חצאי חזה עוף, תרד, גבינת ריקוטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו קיש תרד עם עגבניות מיובשות, פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות, ו יום ראשון מיובש עגבניות פסטו פסטה עם Zoodles (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מים רותחים ועגבניות מיובשות בקערה; לתת לעמוד 30 דקות או עד רך.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, אורגנו ושום; מבשלים 3 דקות או עד הבצל רך, ערבוב מדי פעם.
להוסיף תרד; לבשל 3 דקות או עד נוזל כמעט מתאדה.
להוסיף עגבניות; לבשל 1 דקה.
מניחים תערובת תרד בקערה; מגניב 5 דקות. מערבבים בגבינות, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל.
חותכים כל שד חצי לאורכו, חיתוך, אבל לא דרך, בצד השני. חצאים פתוחים, הנחת חזה שטוח.
מניחים כל שד חצי בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; פאונד עד עובי 1/4 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מחבת כבדה קטנה.
מפזרים עוף עם הנותרים 1/4 כפית מלח ונותר 1/8 כפית פלפל.
מחלקים תערובת תרד לתוך 4 חלקים שווים; כפית כל מרכז למטה של כל חצי שד, משאיר גבול 1/2 אינץ ' בכל קצה. מקפלים את צידי השד מעל מילוי.
מניחים גיליון 2-רגל ארוכה של פלסטיק חובה כבדה לעטוף על משטח עבודה עם צד ארוך 1 תלוי על קצה הדלפק על ידי 2 אינץ'.
מניחים חצי שד ממולא, צד התפר למטה, בקצה הרחוק ממך, ו בחוזקה לגלגל את העוף לכיוונך, אופנה ג ' לי רול. לסובב את הקצוות בכיוונים מנוגדים כדי ליצור גליל. לקשור ניילון לעטוף קשרים הדוקים נגד העוף בכל קצה. לקצץ עודף לעטוף קרוב הקשרים.
מניחים גיליון שני באורך 2 רגל של פלסטיק כבד לעטוף על משטח העבודה; מניחים עוף מגולגל על לעטוף, הליך חוזר. חזור עם חצאי השד הנותרים.
מביאים 3 ליטרים מים לרתיחה בסיר גדול; מוסיפים עוף. מבשלים 15 דקות (לא להרתיח), מסתובב מדי פעם.
הסר מהמים, ולתת לעמוד 10 דקות לפני פתיחת חיתוך לתוך פרוסות 1/2 אינץ ' עבה.
הערה יין: בהתאמת מנה זו עם יין, העגבניות, התרד, השום והגבינות הם גורמים חשובים יותר מאשר העוף בטעם מתון. התאמה נהדרת עבור ההרכב המתובל הזה הוא יין אדום קל איטלקי המפורסם קיאנטי קלאסיקו, במיוחד riservas. בין המפיקים הגדולים ניתן למנות את Querciabella, Ruffino, ו-Antinori. - קארן מקניל .