רכבת הרים ראובן בורגרים
רכבת הרים ראובן בורגרס נמשכת כשעה ו-40 דקות מתחילתו ועד סופו. , מתכון זה מכסה 47% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 1362 קלוריות , 52 גרם חלבון ו -95 גרם שומן . רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. המתכון הזה של Foodnetwork דורש בצל, חלב, עגבנייה וחסה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זה עובד היטב כמנה עיקרית. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 69% . מתכונים דומים: את ראובן בורגרים , ראובן בורגרים , וה- Wurst Reuben Burgers .
הוראות
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
מחממים מחבת גדולה עם השמן על אש בינונית ומטגנים את הבצל עד לשקיפות.
מוציאים לקערה גדולה ומצננים.
מוסיפים לקערה את כל שאר המרכיבים מלבד הגבינה ורוטב הברביקיו ומערבבים היטב. מרססים בחופשיות תבנית עם תרסיס לבישול קח מחצית מתערובת הבקר הטחון ויוצרים כיכר על תבנית האפייה.
הניחו את רצועות הגבינה על גבי קציץ הבשר, ולאחר מכן מכסים בחצי השני של תערובת הבשר. בסיום זה אמור להיראות כמו גוש קציץ בשר.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהטמפרטורה הפנימית רושמת 140 מעלות F במדחום לקריאה מיידית. זה אמור לקחת כשעה (אך בדוק כל הזמן מכיוון שחלק מהתנורים מתבשלים מהר יותר מאחרים). כ-5 דקות לפני שהקציץ מוכן מוציאים מהתנור ומצפים ברוטב הברביקיו. מחזירים לתנור עד לזיגוג יפה.
מוציאים את קציץ הבשר מהתנור אל קרש חיתוך ומניחים להתקרר.
חותכים את קציץ הבשר לפרוסות בעובי 1 אינץ' ולשים כל פרוסה בין 2 חתיכות לחם שיפון. בשלב זה ניתן להוסיף, עגבנייה, חסה ומלפפון חמוץ, אם תרצו.
יין מומלץ: מרלו, Malbec, Zinfandel
בורגר עובד ממש טוב עם מרלו, מלבק וזינפנדל. מרלו יתאים לחלוטין להמבורגר קלאסי עם תוספות סטנדרטיות. תוספות נועזות יותר דורשות יינות נועזים יותר, כגון מלבק או זינפנדל מפולפל. אתה יכול לנסות את ערפד מרלו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-18 דולר לבקבוק.
![ערפד מרלו]()
ערפד מרלו
בעל גוף בינוני חלק עם ניחוח דובדבן שחור רענן, ורמזים לתבלינים צמחיים. מיושן בעץ אלון, המרלו שלנו מפתח טעמי פירות חינניים במרתף, משלימים גוונים עדינים של וניל וטוסט מעץ האלון