רכיכה מוקרמת זהב
רכיכה מוקרמת זהב היא pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 278 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו קורנית, מולים, שאלוט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 50%. נסו תפוחי אדמה מוקרמים, תפוחי אדמה אדומים מוקרמים עם עירית, ו בצל מוקרם חרדל מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה במחבת בינונית.
מוסיפים את השום ואת השאלוט ומבשלים על אש נמוכה עד מרכך, 5 דקות.
להעביר לקערה ולתת מגניב. מערבבים בחרדל.
מוסיפים את פירורי הלחם ואת הקורנית, מתבלים במלח ופלפל וזורקים היטב.
בסיר בינוני, להביא את היין לרתיחה עם עלי המפרץ.
מוסיפים את המולים, מכסים ומבשלים על אש גבוהה עד שהם פותחים, 1 עד 2 דקות.
העברה לקערה; מסננים את נוזל הבישול לתוך כוס ולהוסיף קמצוץ של מלח. הניחו את המולים על חצי הקליפה על תבנית אפייה; השליכו את קליפות המולים הריקות.
מניחים את הצדפות על חצי הקליפה על תבנית אפייה. שים שרימפס בכל אחד קליפות צדפות ריקות ולסדר על תבנית אפייה. כפית של נוזל mussel על כל צדפה, צדפות ושרימפס כדי להרטיב אותם. תלולית 2 כפיות של פירורי הלחם על פירות הים בכל קליפה.
מיקום 2 יריעות של רכיכה על מתלה בשליש העליון של התנור ואופים במשך 5 דקות, או עד השחמה. חזור עם הגיליון השלישי.
מורחים את המולים המאודים וצדפות raw וחסילונים בצלחת gratin גדולה.
מפזרים את פירורי הלחם המנוסים ואופים ב-500 עד להשחמה. לזרוק עם לינגוויני מבושל, שמן זית וכמה נוזל mussel.