רכיכות וגומבו אנדוי עם שרימפס, צדפות, צדפות וצדפות עם במיה פריכה
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל לקחת בכל פעם שאתם חושקים באוכל קייג'ון. נסו להכין רכיכות וגומבו אנדוי עם שרימפס, צדפות, צדפות וצדפות עם אוקרן פריך בבית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לבמנה עיקרית זו יש 1014 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 53 גרם שומן למנה. אם יש לך נקניק אנדוי, קליפות שרימפס וזנבות, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מתכון זה אהוב על 74 אוכלים וטבחים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח מדהים מדהים ציון של 86%. שרימפס אנדוי גמבו עם במיה, שרימפס, אנדוי במיה גמבו, ו נקניק אנדוי וגמבו עוף עם במיה מטוגנת דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מחממים מחבת בינונית על אש גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את האנדוי ומבשלים עד להזהבה משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.
3
מוציאים לצלחת מרופדת במגבות נייר. אין לנקז. באותה מחבת מבשלים את הסלרי, הגזר, הבצל, הפלפל והשום עד לריכוך.
ממיסים את החמאה על אש בינונית בתנור הולנדי גדול. מוסיפים בהדרגה את הקמח, תוך ערבוב מדי פעם. מבשלים את התערובת (רוקס) עד לקבלת צבע קרמל בהיר, בערך 5 עד 7 דקות.
מוסיפים את תערובת הבצל ומבשלים כ -3 דקות, ללא ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
6
הביאו את הציר לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
7
מקציפים כ -6 כוסות מהציר לתערובת הרוקס. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לרתיחה, מוסיפים את נקניקיית האנדוי וממשיכים להתבשל כ -20 דקות, מוסיפים עוד ציר אם התערובת סמיכה מדי. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.
פפרונצ'יני, לקישוט
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1
מחממים 2 כפות מהשמן במחבת מטגנת גדולה, על אש גבוהה עד שכמעט מעשנים. מתבלים את הצדפות במלח ופלפל וצורבים את הצדפות, מצד אחד, עד להזהבה, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוציאים ומניחים בצד על צלחת.
3
נגבו את המחבת והוסיפו את יתרת שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מחממים על בינוני-גבוה עד כמעט עישון. מתבלים את השרימפס במלח ופלפל ומבשלים עד שהם ורודים בלבד, בערך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
5
מוציאים ומניחים בצד עם הצדפות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
6
מוסיפים לרוטב את הצדפות, השרימפס, הצדפות והסרטנים וממשיכים לבשל עד שהצדפות שמנמנות ומבושלות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 עד 3 כפיות מלח ים
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
עצם הודו וצוואר הודו
סרטן
1
מחממים 2 סנטימטרים של שמן קנולה במחבת מטגן צדדית גבוהה על אש בינונית עד שהיא מתחילה להבהב. מרפדים נייר אפייה במגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מניחים את קמח התירס בתבנית אפייה רדודה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
3
מתבלים את הבמיה במלח ופלפל וזורקים פנימה את קמח התירס. מטגנים את הבמיה, בקבוצות, עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
במיה
4
מוציאים בעזרת כף מחוררת לתבנית האפייה ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץ
5
מחלקים את פירות הים בין 4 קערות רדודות, מצקת בחלק מהרוטב והנקניק ומוסיפים את הדבש ומקשטים במיה המטוגנת ופטרוזיליה קצוצה וכוסברה.
סוביניון בלאן, יין רוז, ואלברינו הם הבחירות המובילות שלי לגמבו. יינות אלכוהול דלי טאנין ונמוכים אלה ישלימו את החום במנות קייג ' ון חריפות, במקום לגרום לפה לשרוף יותר. אתה יכול לנסות מיגל טורס לאס מולאס סוביניון בלאן רזרבה. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-13 דולר לבקבוק.
מיגל טורס לאס מולאס סוביניון בלאן רזרבה
צהוב בהיר עם ניחוחות המזכירים פירות טרופיים בשלים עם נגיעות הדרים. חיך משיי עם מבנה חומצה טוב טעם לוואי ארוך. זוג עם דגים אפויים או בגריל או מנות דגים עם רטבים עדינים.