קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות35
מגזין

רכיכות וגומבו אנדוי עם שרימפס, צדפות, צדפות וצדפות עם במיה פריכה

רכיכות וגומבו אנדוי עם שרימפס, צדפות, צדפות וצדפות עם במיה פריכה
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל לקחת בכל פעם שאתם חושקים באוכל קייג'ון. נסו להכין רכיכות וגומבו אנדוי עם שרימפס, צדפות, צדפות וצדפות עם אוקרן פריך בבית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לבמנה עיקרית זו יש 1014 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 53 גרם שומן למנה. אם יש לך נקניק אנדוי, קליפות שרימפס וזנבות, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מתכון זה אהוב על 74 אוכלים וטבחים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח מדהים מדהים ציון של 86%. שרימפס אנדוי גמבו עם במיה, שרימפס, אנדוי במיה גמבו, ו נקניק אנדוי וגמבו עוף עם במיה מטוגנת דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מחממים מחבת בינונית על אש גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מוסיפים את האנדוי ומבשלים עד להזהבה משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.
3
מוציאים לצלחת מרופדת במגבות נייר. אין לנקז. באותה מחבת מבשלים את הסלרי, הגזר, הבצל, הפלפל והשום עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
ממיסים את החמאה על אש בינונית בתנור הולנדי גדול. מוסיפים בהדרגה את הקמח, תוך ערבוב מדי פעם. מבשלים את התערובת (רוקס) עד לקבלת צבע קרמל בהיר, בערך 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבע קרמלצבע קרמל
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5
מוסיפים את תערובת הבצל ומבשלים כ -3 דקות, ללא ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
6
הביאו את הציר לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
מקציפים כ -6 כוסות מהציר לתערובת הרוקס. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לרתיחה, מוסיפים את נקניקיית האנדוי וממשיכים להתבשל כ -20 דקות, מוסיפים עוד ציר אם התערובת סמיכה מדי. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
1
מחממים 2 כפות מהשמן במחבת מטגנת גדולה, על אש גבוהה עד שכמעט מעשנים. מתבלים את הצדפות במלח ופלפל וצורבים את הצדפות, מצד אחד, עד להזהבה, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מוציאים ומניחים בצד על צלחת.
3
נגבו את המחבת והוסיפו את יתרת שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
מחממים על בינוני-גבוה עד כמעט עישון. מתבלים את השרימפס במלח ופלפל ומבשלים עד שהם ורודים בלבד, בערך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
5
מוציאים ומניחים בצד עם הצדפות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
6
מוסיפים לרוטב את הצדפות, השרימפס, הצדפות והסרטנים וממשיכים לבשל עד שהצדפות שמנמנות ומבושלות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
סרטןסרטן
1
מחממים 2 סנטימטרים של שמן קנולה במחבת מטגן צדדית גבוהה על אש בינונית עד שהיא מתחילה להבהב. מרפדים נייר אפייה במגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מניחים את קמח התירס בתבנית אפייה רדודה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
מתבלים את הבמיה במלח ופלפל וזורקים פנימה את קמח התירס. מטגנים את הבמיה, בקבוצות, עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
במיהבמיה
4
מוציאים בעזרת כף מחוררת לתבנית האפייה ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
מחלקים את פירות הים בין 4 קערות רדודות, מצקת בחלק מהרוטב והנקניק ומוסיפים את הדבש ומקשטים במיה המטוגנת ופטרוזיליה קצוצה וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
במיהבמיה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקתמצקת
6
בסיר גדול על אש גבוהה, מחממים את השמן עדרוב העישון ומקפיצים את קליפות השרימפס והזנבות, הבצל, הגזר והסלרי למשך 5 דקות, תוך ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
מוסיפים את המים, היין, העגבנייה ועלה הדפנה. מצמצמים לבינוני, מכסים חלקית ומבשלים 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מסננים למרות גזה או מסננת בסדר.
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף

מרכיבים

227פלפל האבנרונקניק אנדוי, חתוך לסיבובים דקיםנקניק אנדוי, חתוך לסיבובים דקים1שלם לציפוי חזירשלם לציפוי חזיר591 לב מפאלדי טרי אם אפשר8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית6קצת קישואים קצוציםשמן קנולהשמן קנולה1קטןגזר, קצוץ גסגזר, קצוץ גס2גזר, קצוץ דקגזר, קצוץ דק2צלעות קטנותסלרי, קצוץ דקסלרי, קצוץ דק11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגבעול סלריגבעול סלרי6קצת קישואים קצוציםעלי כוסברה טריים קצוצים, לקישוטעלי כוסברה טריים קצוצים, לקישוט1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמחקמח3ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק2קרום: פירורי קרקר גרהם1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים170פלפל האבנרובשר סרטניםבשר סרטנים227פלפל האבנרובמיה, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 אינץבמיה, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ1כף. חומץ ביין אדוםבצל ספרדי, קצוץ דקבצל ספרדי, קצוץ דק1כף. חומץ ביין אדוםבצל, קצוץ גסבצל, קצוץ גס1פלפל אדום, קצוץ דקפלפל אדום, קצוץ דק6קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי121 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרקליפות שרימפס גולמי וזנבותקליפות שרימפס גולמי וזנבות12largesשרימפס, קלופים, טבוע, וזנבות עלשרימפס, קלופים, טבוע, וזנבות על18shucked צדפותshucked צדפות1( חצילים)עגבנייה טרייה, או 1/2 כוס עגבניות שזיפים משומרותעגבנייה טרייה, או 1/2 כוס עגבניות שזיפים משומרות1stickחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1בצל צהוב בינוני, קצוץגרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח תירס צהובקמח תירס צהוב

יין מומלץ: סוביניון בלאן, יין ורדים, אלברינו

סוביניון בלאן, יין רוז, ואלברינו הם הבחירות המובילות שלי לגמבו. יינות אלכוהול דלי טאנין ונמוכים אלה ישלימו את החום במנות קייג ' ון חריפות, במקום לגרום לפה לשרוף יותר. אתה יכול לנסות מיגל טורס לאס מולאס סוביניון בלאן רזרבה. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-13 דולר לבקבוק.
מיגל טורס לאס מולאס סוביניון בלאן רזרבה
מיגל טורס לאס מולאס סוביניון בלאן רזרבה
צהוב בהיר עם ניחוחות המזכירים פירות טרופיים בשלים עם נגיעות הדרים. חיך משיי עם מבנה חומצה טוב טעם לוואי ארוך. זוג עם דגים אפויים או בגריל או מנות דגים עם רטבים עדינים.