קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות35
מגזין

רכיכות וגומבו אנדוי עם שרימפס, צדפות, צדפות וצדפות עם במיה פריכה

רכיכות וגומבו אנדוי עם שרימפס, צדפות, צדפות וצדפות עם במיה פריכה
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל לקחת בכל פעם שאתם חושקים באוכל קייג'ון. נסו להכין רכיכות וגומבו אנדוי עם שרימפס, צדפות, צדפות וצדפות עם אוקרן פריך בבית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לבמנה עיקרית זו יש 1014 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 53 גרם שומן למנה. אם יש לך נקניק אנדוי, קליפות שרימפס וזנבות, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מתכון זה אהוב על 74 אוכלים וטבחים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח מדהים מדהים ציון של 86%. שרימפס אנדוי גמבו עם במיה, שרימפס, אנדוי במיה גמבו, ו נקניק אנדוי וגמבו עוף עם במיה מטוגנת דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מחממים מחבת בינונית על אש גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את האנדוי ומבשלים עד להזהבה משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.
3
מוציאים לצלחת מרופדת במגבות נייר. אין לנקז. באותה מחבת מבשלים את הסלרי, הגזר, הבצל, הפלפל והשום עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
ממיסים את החמאה על אש בינונית בתנור הולנדי גדול. מוסיפים בהדרגה את הקמח, תוך ערבוב מדי פעם. מבשלים את התערובת (רוקס) עד לקבלת צבע קרמל בהיר, בערך 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבע קרמלצבע קרמל
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
5
מוסיפים את תערובת הבצל ומבשלים כ -3 דקות, ללא ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
הביאו את הציר לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
מקציפים כ -6 כוסות מהציר לתערובת הרוקס. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לרתיחה, מוסיפים את נקניקיית האנדוי וממשיכים להתבשל כ -20 דקות, מוסיפים עוד ציר אם התערובת סמיכה מדי. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1
מחממים 2 כפות מהשמן במחבת מטגנת גדולה, על אש גבוהה עד שכמעט מעשנים. מתבלים את הצדפות במלח ופלפל וצורבים את הצדפות, מצד אחד, עד להזהבה, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוציאים ומניחים בצד על צלחת.
3
נגבו את המחבת והוסיפו את יתרת שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מחממים על בינוני-גבוה עד כמעט עישון. מתבלים את השרימפס במלח ופלפל ומבשלים עד שהם ורודים בלבד, בערך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
5
מוציאים ומניחים בצד עם הצדפות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
6
מוסיפים לרוטב את הצדפות, השרימפס, הצדפות והסרטנים וממשיכים לבשל עד שהצדפות שמנמנות ומבושלות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
סרטןסרטן
1
מחממים 2 סנטימטרים של שמן קנולה במחבת מטגן צדדית גבוהה על אש בינונית עד שהיא מתחילה להבהב. מרפדים נייר אפייה במגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מניחים את קמח התירס בתבנית אפייה רדודה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
מתבלים את הבמיה במלח ופלפל וזורקים פנימה את קמח התירס. מטגנים את הבמיה, בקבוצות, עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
במיהבמיה
4
מוציאים בעזרת כף מחוררת לתבנית האפייה ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
מחלקים את פירות הים בין 4 קערות רדודות, מצקת בחלק מהרוטב והנקניק ומוסיפים את הדבש ומקשטים במיה המטוגנת ופטרוזיליה קצוצה וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
במיהבמיה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מצקתמצקת
6
בסיר גדול על אש גבוהה, מחממים את השמן עדרוב העישון ומקפיצים את קליפות השרימפס והזנבות, הבצל, הגזר והסלרי למשך 5 דקות, תוך ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
מוסיפים את המים, היין, העגבנייה ועלה הדפנה. מצמצמים לבינוני, מכסים חלקית ומבשלים 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מסננים למרות גזה או מסננת בסדר.
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף

מרכיבים

227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.נקניק אנדוי, חתוך לסיבובים דקיםנקניק אנדוי, חתוך לסיבובים דקים1שלם לציפוי חזירשלם לציפוי חזיר591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס6שרימפס וורידיםשמן קנולהשמן קנולה1קטןגזר, קצוץ גסגזר, קצוץ גס2גזר, קצוץ דקגזר, קצוץ דק2צלעות קטנותסלרי, קצוץ דקסלרי, קצוץ דק11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגבעול סלריגבעול סלרי6שרימפס וורידיםעלי כוסברה טריים קצוצים, לקישוטעלי כוסברה טריים קצוצים, לקישוט1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמחקמח3ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בשר סרטניםבשר סרטנים227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.במיה, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 אינץבמיה, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ1כף. חומץ ביין אדוםבצל ספרדי, קצוץ דקבצל ספרדי, קצוץ דק1כף. חומץ ביין אדוםבצל, קצוץ גסבצל, קצוץ גס1פלפל אדום, קצוץ דקפלפל אדום, קצוץ דק6שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי121 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרקליפות שרימפס גולמי וזנבותקליפות שרימפס גולמי וזנבות12largesשרימפס, קלופים, טבוע, וזנבות עלשרימפס, קלופים, טבוע, וזנבות על18shucked צדפותshucked צדפות1( חצילים)עגבנייה טרייה, או 1/2 כוס עגבניות שזיפים משומרותעגבנייה טרייה, או 1/2 כוס עגבניות שזיפים משומרות1stickחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1בצל צהוב בינוני, קצוץטיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #42371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח תירס צהובקמח תירס צהוב

יין מומלץ: סוביניון בלאן, יין ורדים, אלברינו

סוביניון בלאן, יין רוז, ואלברינו הם הבחירות המובילות שלי לגמבו. יינות אלכוהול דלי טאנין ונמוכים אלה ישלימו את החום במנות קייג ' ון חריפות, במקום לגרום לפה לשרוף יותר. אתה יכול לנסות מיגל טורס לאס מולאס סוביניון בלאן רזרבה. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-13 דולר לבקבוק.
מיגל טורס לאס מולאס סוביניון בלאן רזרבה
מיגל טורס לאס מולאס סוביניון בלאן רזרבה
צהוב בהיר עם ניחוחות המזכירים פירות טרופיים בשלים עם נגיעות הדרים. חיך משיי עם מבנה חומצה טוב טעם לוואי ארוך. זוג עם דגים אפויים או בגריל או מנות דגים עם רטבים עדינים.