רכיכות וגומבו אנדוי עם שרימפס, צדפות, צדפות וצדפות עם במיה פריכה
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל לקחת בכל פעם שאתם חושקים באוכל קייג'ון. נסו להכין רכיכות וגומבו אנדוי עם שרימפס, צדפות, צדפות וצדפות עם אוקרן פריך בבית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לבמנה עיקרית זו יש 1014 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 53 גרם שומן למנה. אם יש לך נקניק אנדוי, קליפות שרימפס וזנבות, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מתכון זה אהוב על 74 אוכלים וטבחים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח מדהים מדהים ציון של 86%. שרימפס אנדוי גמבו עם במיה, שרימפס, אנדוי במיה גמבו, ו נקניק אנדוי וגמבו עוף עם במיה מטוגנת דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מחממים מחבת בינונית על אש גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיפים את האנדוי ומבשלים עד להזהבה משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.
3
מוציאים לצלחת מרופדת במגבות נייר. אין לנקז. באותה מחבת מבשלים את הסלרי, הגזר, הבצל, הפלפל והשום עד לריכוך.
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
ממיסים את החמאה על אש בינונית בתנור הולנדי גדול. מוסיפים בהדרגה את הקמח, תוך ערבוב מדי פעם. מבשלים את התערובת (רוקס) עד לקבלת צבע קרמל בהיר, בערך 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבע קרמל
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועים
5
מוסיפים את תערובת הבצל ומבשלים כ -3 דקות, ללא ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
הביאו את הציר לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
7
מקציפים כ -6 כוסות מהציר לתערובת הרוקס. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לרתיחה, מוסיפים את נקניקיית האנדוי וממשיכים להתבשל כ -20 דקות, מוסיפים עוד ציר אם התערובת סמיכה מדי. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1
מחממים 2 כפות מהשמן במחבת מטגנת גדולה, על אש גבוהה עד שכמעט מעשנים. מתבלים את הצדפות במלח ופלפל וצורבים את הצדפות, מצד אחד, עד להזהבה, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
סוביניון בלאן, יין רוז, ואלברינו הם הבחירות המובילות שלי לגמבו. יינות אלכוהול דלי טאנין ונמוכים אלה ישלימו את החום במנות קייג ' ון חריפות, במקום לגרום לפה לשרוף יותר. אתה יכול לנסות מיגל טורס לאס מולאס סוביניון בלאן רזרבה. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-13 דולר לבקבוק.
מיגל טורס לאס מולאס סוביניון בלאן רזרבה
צהוב בהיר עם ניחוחות המזכירים פירות טרופיים בשלים עם נגיעות הדרים. חיך משיי עם מבנה חומצה טוב טעם לוואי ארוך. זוג עם דגים אפויים או בגריל או מנות דגים עם רטבים עדינים.