קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות35
מגזין

רכיכות וגומבו אנדוי עם שרימפס, צדפות, צדפות וצדפות עם במיה פריכה

רכיכות וגומבו אנדוי עם שרימפס, צדפות, צדפות וצדפות עם במיה פריכה
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל לקחת בכל פעם שאתם חושקים באוכל קייג'ון. נסו להכין רכיכות וגומבו אנדוי עם שרימפס, צדפות, צדפות וצדפות עם אוקרן פריך בבית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לבמנה עיקרית זו יש 1014 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 53 גרם שומן למנה. אם יש לך נקניק אנדוי, קליפות שרימפס וזנבות, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מתכון זה אהוב על 74 אוכלים וטבחים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח מדהים מדהים ציון של 86%. שרימפס אנדוי גמבו עם במיה, שרימפס, אנדוי במיה גמבו, ו נקניק אנדוי וגמבו עוף עם במיה מטוגנת דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מחממים מחבת בינונית על אש גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיפים את האנדוי ומבשלים עד להזהבה משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.
3
מוציאים לצלחת מרופדת במגבות נייר. אין לנקז. באותה מחבת מבשלים את הסלרי, הגזר, הבצל, הפלפל והשום עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
ממיסים את החמאה על אש בינונית בתנור הולנדי גדול. מוסיפים בהדרגה את הקמח, תוך ערבוב מדי פעם. מבשלים את התערובת (רוקס) עד לקבלת צבע קרמל בהיר, בערך 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבע קרמלצבע קרמל
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
5
מוסיפים את תערובת הבצל ומבשלים כ -3 דקות, ללא ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
הביאו את הציר לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
7
מקציפים כ -6 כוסות מהציר לתערובת הרוקס. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לרתיחה, מוסיפים את נקניקיית האנדוי וממשיכים להתבשל כ -20 דקות, מוסיפים עוד ציר אם התערובת סמיכה מדי. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1
מחממים 2 כפות מהשמן במחבת מטגנת גדולה, על אש גבוהה עד שכמעט מעשנים. מתבלים את הצדפות במלח ופלפל וצורבים את הצדפות, מצד אחד, עד להזהבה, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוציאים ומניחים בצד על צלחת.
3
נגבו את המחבת והוסיפו את יתרת שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מחממים על בינוני-גבוה עד כמעט עישון. מתבלים את השרימפס במלח ופלפל ומבשלים עד שהם ורודים בלבד, בערך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
5
מוציאים ומניחים בצד עם הצדפות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
6
מוסיפים לרוטב את הצדפות, השרימפס, הצדפות והסרטנים וממשיכים לבשל עד שהצדפות שמנמנות ומבושלות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
סרטןסרטן
1
מחממים 2 סנטימטרים של שמן קנולה במחבת מטגן צדדית גבוהה על אש בינונית עד שהיא מתחילה להבהב. מרפדים נייר אפייה במגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים את קמח התירס בתבנית אפייה רדודה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
מתבלים את הבמיה במלח ופלפל וזורקים פנימה את קמח התירס. מטגנים את הבמיה, בקבוצות, עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
במיהבמיה
4
מוציאים בעזרת כף מחוררת לתבנית האפייה ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
5
מחלקים את פירות הים בין 4 קערות רדודות, מצקת בחלק מהרוטב והנקניק ומוסיפים את הדבש ומקשטים במיה המטוגנת ופטרוזיליה קצוצה וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
במיהבמיה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
מצקתמצקת
6
בסיר גדול על אש גבוהה, מחממים את השמן עדרוב העישון ומקפיצים את קליפות השרימפס והזנבות, הבצל, הגזר והסלרי למשך 5 דקות, תוך ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
7
מוסיפים את המים, היין, העגבנייה ועלה הדפנה. מצמצמים לבינוני, מכסים חלקית ומבשלים 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מסננים למרות גזה או מסננת בסדר.
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף

מרכיבים

227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'נקניק אנדוי, חתוך לסיבובים דקיםנקניק אנדוי, חתוך לסיבובים דקים1בטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבותבטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבות591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות6שרימפס וורידיםשמן קנולהשמן קנולה1קטןגזר, קצוץ גסגזר, קצוץ גס2גזר, קצוץ דקגזר, קצוץ דק2צלעות קטנותסלרי, קצוץ דקסלרי, קצוץ דק11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגבעול סלריגבעול סלרי6שרימפס וורידיםעלי כוסברה טריים קצוצים, לקישוטעלי כוסברה טריים קצוצים, לקישוט1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמחקמח3ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים170חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בשר סרטניםבשר סרטנים227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'במיה, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 אינץבמיה, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ1כף. חומץ ביין אדוםבצל ספרדי, קצוץ דקבצל ספרדי, קצוץ דק1כף. חומץ ביין אדוםבצל, קצוץ גסבצל, קצוץ גס1פלפל אדום, קצוץ דקפלפל אדום, קצוץ דק6שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי121 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרקליפות שרימפס גולמי וזנבותקליפות שרימפס גולמי וזנבות12largesשרימפס, קלופים, טבוע, וזנבות עלשרימפס, קלופים, טבוע, וזנבות על18shucked צדפותshucked צדפות1( חצילים)עגבנייה טרייה, או 1/2 כוס עגבניות שזיפים משומרותעגבנייה טרייה, או 1/2 כוס עגבניות שזיפים משומרות1stickחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1בצל צהוב בינוני, קצוץרצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח תירס צהובקמח תירס צהוב

יין מומלץ: סוביניון בלאן, יין ורדים, אלברינו

סוביניון בלאן, יין רוז, ואלברינו הם הבחירות המובילות שלי לגמבו. יינות אלכוהול דלי טאנין ונמוכים אלה ישלימו את החום במנות קייג ' ון חריפות, במקום לגרום לפה לשרוף יותר. אתה יכול לנסות מיגל טורס לאס מולאס סוביניון בלאן רזרבה. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-13 דולר לבקבוק.
מיגל טורס לאס מולאס סוביניון בלאן רזרבה
מיגל טורס לאס מולאס סוביניון בלאן רזרבה
צהוב בהיר עם ניחוחות המזכירים פירות טרופיים בשלים עם נגיעות הדרים. חיך משיי עם מבנה חומצה טוב טעם לוואי ארוך. זוג עם דגים אפויים או בגריל או מנות דגים עם רטבים עדינים.