אם יש לכם ארטישוק ירושלמי, זרעי חרדל, קמח וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 11 שעות ו-15 דקות. נסו פירה ארטישוק ירושלמי עם פירה ארטישוק ירושלמי וחמוצי ארטישוק ירושלמי, מרק ארטישוק ירושלמי וארטישוק ירושלמי, ו לינגוויני לב ארטישוק וארטישוק ירושלמי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תצטרך 2 סירי נירוסטה גדולים או קערות פלסטיק גדולות מאוד כדי להשרות את הירקות. הם חייבים להיות גדולים מספיק כדי להחזיק גלון אחד של מים כל אחד, בתוספת 6 קילו של ירקות (קצוץ) כל אחד. אין להשתמש באלומיניום; החומץ יגיב עם זה.ראשית אתה צריך לנקות את הארטישוקים. הם די שמנמנים, והם אוספים הרבה לכלוך וחצץ.
שים את הארטישוקים בסיר גדול ומכסה במים. לשפשף כל ארטישוק ביסודיות עם מברשת ירקות נוקשה, ולהפעיל אותו מתחת למים. אם חצץ נראה לכוד בין הארטישוק ו "האצבעות" שלו, ייתכן שיהיה עליך לפוצץ אותם כדי לקבל את חצץ החוצה.הפוך מלח מתוך אחת מכוסות המלח, גלון אחד של מים, ואת 4 כפות של חומץ לבן. מערבבים היטב כדי לוודא שכל המלח מומס.הכן את הארטישוקים: לא לקלף את הארטישוקים - הקליפה היא אכילה ואתה תאבד הרבה ויטמינים, בתוספת הדברים האלה הם באמת knobby ואם אתה מנסה לקלף 6 קילו מהם אני מבטיח לך תאבד את ההתלהבות שלך להכנת זה להתענג.יש לך שתי אפשרויות כאן. אני מעדיף לחתוך את הארטישוקים לקוביות רבע אינץ ' ביד. אנשים אחרים משתמשים במעבד מזון. הסיבה שאני לא משתמש במעבד מזון היא כי לארטישוק ירושלמי יש עקביות ייחודית, והם לא קוצצים היטב במעבד המזון. חלקם נמעכים, בעוד גושים גדולים נותרים ללא מעצורים. לכן, אם אתה רוצה, להשתמש במעבד מזון, אבל רק לוודא שאתה לא בסופו של דבר עם דייסה. אתה רוצה הרבה חתיכות קטנות מאוד; זה צריך להיראות על עקביות של הנאה. כאשר חותכים את הארטישוקים, מניחים אותם במי מלח.הפוך אצווה שנייה של מלח עם הכוס הנותרת של מלח ומים גלון אחד, ערבוב היטב כדי לוודא את כל המלח dissolves.In מעבד מזון, קוצצים את הכרוב, בצל ופלפלים עד שהם נחתכים בסדר. הקפד לפקוח עין על מה שאתה עושה אז אתה לא מקבל דייסה. אתה רוצה שהירקות יהיו עקביות של תבלין.ברגע שהם קצוצים, מניחים את הירקות בקבוצה השנייה של מי מלח שעשית, ומערבבים היטב.מכסים את שתי הקערות של ירקות מבריחים, ועוזבים על הדלפק למשך לילה או 8 שעות. אל תתנו להם לשבת במי מלח במשך יותר מ 10 שעות או הירקות עשויים להיות מלוחים מדי.קו דלפק עם הרבה מגבות נייר - אני בדרך כלל משתמש 5 שכבות. אתה הולך להיות הצבת הירקות סחוטים על מגבות נייר אלה, כדי לוודא שאתה מכסה שטח גדול למדי; לפחות 2 1/2 מטרים על ידי 1/2 מטרים.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמי
חומץ לבן מזוקק
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
(שמור 1 כף)
טורטיות קמח טריות, להגשה
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
מסננים את תערובת הכרוב / בצל / פלפל ושוטפים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4
6
מסננים היטב, ולאחר מכן עם הידיים, אשר יש לך רק שטף במים חמים עם סבון, לסחוט את הלחות הנותרת מתוך הירקות. אתה תראה שהרבה מים עדיין יוצאים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
טיפים עגולים לפינה #4
7
מניחים את הירקות סחוטים סחוטים על החצי השני של הנייר towels.In קערה גדולה, מקציפים יחד את החרדל והקמח של הצרפתים. הגדר aside.In קומקום גדול מאוד (לפחות 10 ליטרים), לשלב את חומץ תפוחים תפוחים, חומץ יין לבן, סוכר, זרעי חרדל צהוב, כורכום, זרעי סלרי, פלפל קאיין, allspice הקרקע, שיני הקרקע, ופלפל שחור.מביאים לרתיחה, ערבוב טוב, ולאחר מכן להפחית לרתיחה.לטבול על 2 כוסות של תערובת חומץ ולהוסיף אותו תערובת חרדל / קמח בקערה, לטאטא היטב לשלב - ודא שאתה לטאטא את זה עד שאין יותר גושים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות מלח חם
זרעי חרדל צהוב
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
Allspice הקרקע
1 ג'לפנו טרי שלם
ציפורן קרקע
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
מוסיפים את תערובת החרדל / הקמח בחזרה לתערובת החומץ בקומקום, מטילים היטב לשלב. מביאים לרתיחה ולאחר מכן לתת להתבשל במשך 10 דקות על אש בינונית, לטאטא מדי פעם.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
גב שומן חזיר
9
מוסיפים את הארטישוק המנוקז ואת תערובת הכרוב / בצל / פלפל, ומערבבים היטב, מוודאים שהכל משולב ומעורב היטב עם תערובת החומץ / החרדל. מביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
(שמור 1 כף)
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשה
10
מקום צנצנות שימורים, עוזב 1/2 " headspace. השתמש במקלות אכילה או כלי אחר דק, שאינו מתכת לרוץ סביב הצדדים של הצנצנת כדי לוודא שאין בועות אוויר עזבו בצנצנת. נגבו את החישוקים של הצנצנות עם מגבות נייר לחות כדי להסיר כל הנאה שיש על החישוקים או החוטים.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימורים
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
11
מניחים את העפעפיים ואת הרצועות על הצנצנות, רק הידוק רצועות fingertip חזק.לעבד באמבט מים רותחים במשך 15 דקות, ולאחר מכן להסיר ולתת לשבת, ללא הפרעה, לפחות 12 שעות לפני בדיקת חותמות. חשוב לתת להם לשבת ללא הפרעה במשך 12 שעות כי מתחם האיטום על העפעפיים עדיין מתקרר ומתקשה, משלים את החותם. בעוד הצנצנות מתקררות, תשמעו צליל מסוג "פלינק" מכל צנצנת - זהו הצנצנות הממלאות את חותם הוואקום כשהאוויר הסופי בורח מהצנצנת. לאחר 12 שעות חלפו, להסיר את הרצועות ולבדוק את המכסים-לחץ למטה במרכז המכסה. אם אתה לא יכול לדחוף את המכסה למטה יותר, הצנצנת אטומה. אם המכסה "נותן" קצת, ואתה יכול לדחוף אותו, הצנצנת לא לאטום. אתה יכול לשים את הלהקה בחזרה על הצנצנת, ולעבד אותה מחדש לעוד 15 דקות, או שאתה יכול פשוט לשים אותה במקרר ולהשתמש בה תוך 3 חודשים.רליש ארטישוק צריך לשבת לפחות חודש לפני שאתה משתמש בו, כך הטעמים יכולים לשלב ולשפר.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)