רליש סקווש
רליש סקווש עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 454 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-110 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו צנצנות שימורים, זרעי חרדל, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-55 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: רליש סקווש מפולפל, קיץ סקווש להתענג, ו דלעת סקווש ותבלינים תפוחים.
הוראות
מניחים את הדלעת, בצל, ופלפלים אדומים וירוקים לתוך קערה גדולה, ומפזרים מלח. לזרוק לשלב, ולאפשר לירקות לנקז במשך 1 שעה. תשליך מיץ.
מניחים את הסוכר, חומץ, זרעי סלרי, זרעי חרדל לתוך סיר גדול, ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב כדי לפזר סוכר. מערבבים בתערובת הסקווש, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את התערובת עד שהירקות רכים, כ -15 דקות.
לעקר את הצנצנות ואת העפעפיים במים רותחים לפחות 5 דקות. לארוז את התענג סקווש לתוך צנצנות חם, מעוקר, מילוי צנצנות בתוך 1/4 אינץ ' של החלק העליון. הפעל סכין או מרית דקה סביב הקרביים של צנצנות לאחר שהם התמלאו כדי להסיר כל בועות אוויר. נגב את החישוקים של הצנצנות עם מגבת נייר לחה כדי להסיר כל שאריות מזון. למעלה עם מכסים, בורג על טבעות.
מניחים מתלה בתחתית של סיר גדול ולמלא באמצע הדרך עם מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז בזהירות להנמיך את הצנצנות לתוך הסיר באמצעות בעל. השאר שטח 2 אינץ ' בין הצנצנות.
יוצקים יותר מים רותחים במידת הצורך עד שפלס המים הוא לפחות 1 אינץ ' מעל צמרות הצנצנות. מביאים את המים לרתיחה מלאה, מכסים את הסיר, ומעבדים במשך 10 דקות, או את הזמן המומלץ לאזור שלך.
הסר את הצנצנות מן הסיר, ומניח על משטח מכוסה בד או עץ, כמה סנטימטרים זה מזה, עד מגניב. לאחר מגניב, לחץ על החלק העליון של כל מכסה עם אצבע, להבטיח כי החותם הוא חזק (המכסה לא זז למעלה או למטה בכלל). לאחסן במקרר.